El Refugi 1 del Port de Tarragona magatzem logístic per a les campanyes a favor d’Ucraïna

????????????????????????????????????

El Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona es convertirà en magatzem logístic per agrupar i transportar el material humanitari recollit per part de les campanyes per a Ucraïna organitzades pels ajuntament, institucions, empreses i entitats del Camp de Tarragona. El magatzem s’habilita gràcies a l’acord entre el Port de Tarragona i el Govern de la Generalitat amb l’objectiu de millorar la coordinació, emmagatzematge i transport del material recollit per totes les iniciatives de la demarcació de Tarragona.
Tant el Port com la Generalitat senyalen que es tracta d’un magatzem habilitat estrictament pel material que ja s’hagi recollit i recomanen que les persones i entitats que vulguin ser solidaris amb el poble d’Ucraïna que ho facin fent aportacions econòmiques
a aquestes entitats. Les ONG que estan treballant sobre el terreny demanen que es doni prioritat a l’enviament de diners per poder comprar in situ el tipus de material i la quantitat exacta que es necessita.
Per al materials ja recollits, el magatzem logístic s’obre per als ajuntaments, entitats, institucions i ONG del territori per concentrar els productes recol·lectats a nivell local (roba, aliments, mantes, productes específics per infants, etc.). El Port també es farà càrrec del transport a Barcelona, des d’on s’enviarà a Ucraïna. Per tal de fer l’entrega cal contactar amb el telèfon 666 65 45 35 en horari de 9h a 13 h, per concertar dia i hora d’entrega i persona de contacte. Els productes han d’anar situats a sobre d’un palet de fusta i embalats amb paper film. A més, a sobre del paquet caldrà que portin enganxat un document amb un llistat exhaustiu del contingut del palet.
Aquesta iniciativa s’emmarca dins de l’acció solidària que lidera la Generalitat de Catalunya que ha habilitat diferents punts de recollida repartits per tot a Catalunya. Es tracta d’una acció, liderada pel Govern de Catalunya, després de reunir-se i coordinar el desplegament logístic amb el cònsol ucraïnès i diversos cònsols de països de la Unió Europea. L’acció vol incloure totes les ONG i entitats solidàries possibles per mostrar el suport al poble ucraïnès amb un ajut solidari coordinat, efectiu i ajustat a les necessitats de cada moment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.