Sopar col·loqui amb el reconegut advocat Miquel Roca Junyent

????????????????????????????????????

El dijous 10 de març, l’Hotel NH Ciutat de Reus va acollir un sopar col·loqui organitzat per la Fundació Gresol que va tenir una molt bona acollida, tal i com demostra les prop de 80 persones que hi van assistir.

La conferència d’en Miquel Roca Junyent, titulada “Panorama empresarial per a quan acabi la pandèmia”, va analitzar la situació econòmica en la que s’han trobat moltes empreses arrel de la Covid-19. La pandèmia, segons Roca, “ha estat un repte molt gran i l,hem superat prou bé”.

Com no podia ser d’altra manera, també es va estendre en analitzar la situació bèl·lica entre Rússia i Ucraïna; va assegurar que trencar la unitat europea és un greu error en aquest moment. “Europa només té força si està unida. Rússia vol dividir Europa perquè això els enforteix. La unitat europea és bàsica.”

També va assegurar que el comerç internacional se’n ressentirà doncs Ucraïna és el graner del món (implicarà una pujada de preus de cereals i altres matèries primeres que provenen d’aquestes regions…).Tot i això, Roca va transmetre un missatge d,optimisme i va afirmar que “a nivell econòmic anirem bé, si el conflicte es resolt bé”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.