El Taller Baix Camp omple la coberta del seu Centre Ocupacional d’energia verda

La instal·lació està en funcionament des de finals del mes de febrer i està pensada per a l’autoconsum de tot el centre. Té una potència pic de 50,96 kW, que en un dia assolellat, permet a l’edifici ser autosuficient, oferint tota l’energia necessària per al seu funcionament i fins i tot generar excedents d’energia que s’injecten a la xarxa elèctrica.

El del Carrer Víctor Català és el més gran dels tres centres ocupacionals que té l’entitat i dona servei de centre de dia a més de 140 persones amb discapacitat intel·lectual, oferint-los els suports necessaris per millorar la seva qualitat de vida. Aquesta millora també passa per oferir-los un entorn més net i sostenible, i això s’aconsegueix amb accions com aquesta.

Per al Taller Baix Camp, aquest és un pas decidit cap a la sostenibilitat, i ens alinea encara més amb l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible impulsada per la ONU. Som molt conscients que l’ús d’energies renovables i l’eficiència energètica són elements capitals en la millora del nostre medi ambient i en la lluita contra el canvi climàtic.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.