Presentació de les Capses de la Festa Major

Les Capses de la Festa Major ja són a totes les escoles de Reus per tal que els nens i les nenes puguin començar a descobrir què amaguen i preparar-se així per al pròxim Sant Pere. Les regidories d’Educació i de Cultura i Política Lingüística han elaborat un material pedagògic per tornar a activar el programa de la Festa Major a les Escoles amb unes capses d’aprenentatge per promoure la festa a tots els centres educatius. 

L’acte de lliurament de les Capses de la Festa Major s’ha fet aquesta tarda a La Palma, en un acte en el qual hi han participat representants dels centres i els gegants Vitxets i la Mulassa. 

El fil conductor d’aquesta proposta educativa comença quan els nens i les nenes veuen que han desaparegut les claus de Sant Pere i que, si no les troben, no es podrà fer la Festa Major. Els infants tenen per davant una sèrie de reptes que hauran de resoldre a través de propostes de les 5 diferents capses que representen parts de la Festa Major: el foc, els castellers, els gegants, els balls i els elements del Seguici Festiu. 

Al final dels reptes troben un cofre en la qual hi ha un codi QR i els enllaça en un vídeo en el qual l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el regidor de Cultura i Política Lingüística i d’Educació, Daniel Recasens, els desvetllen el que ha passat i els conviden a viure i a gaudir de la Festa Major com a premi d’haver aconseguit desvetllar el misteri de la desaparició de les claus de Sant Pere.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.