El Taller Baix Camp presenta el calendari solidari 2019 amb els Xiquets de Reus

El Taller Baix Camp presenta el calendari solidari 2019

Aquests dissabte a la tarda hem presentat el calendari solidari 2019 que enguany hem realitzat amb la colla castellera Xiquets de Reus. En el marc de la setmana de la colla, una de les activitats ha estat aquesta presentació a la sala d’actes del local de la colla i a la qual han assistit una cinquantena de persones, la majoria usuaris del Taller Baix Camp i les seves famílies.

L’acte s’ha iniciat amb diferents parlaments per part dels representants de les dues entitats. Tant el president del Taller Baix Camp, Jaume Verge; com el director general, Josep Ramon Nogués han agraït a la colla la seva disposició a l’hora de fer realitat aquest calendari solidari i han acordat juntament amb el cap de colla dels Xiquets de Reus, Toni Rull, fer més accions de col·laboració en el futur. Com a record d’aquest dia també, les dues entitats s’han intercanviat diversos obsequis.

Durant la presentació, que s’ha acabat amb un pica-pica, s’ha projectat un vídeo per mostrar com es va fer aquest calendari. Les fotografies les ha realitzat la fotògrafa, Cristina Aguilar, durant un assaig compartit entre els Xiquets i persones amb discapacitat intel·lectual del Taller Baix Camp. El resultat han estat 14 instantànies que han captat tot tipus de moments, de concentració, espontaneïtat, sorpresa i alegria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.