Tot Nuvis obre portes aquest cap de setmana

Tot Nuvis

Aquest divendres obre portes Tot Nuvis, la fira de referència del sector nupcial a Tarragona, que compta un any més amb gairebé un centenar d’expositors. Entre els sectors amb més presència, destaca la restauració que comporta el 30% dels estands i la fotografia i vídeo de boda, que ocupa un 15% dels estands.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha assegurat que «en els darrers anys, aquests dos sectors han anat modificant lleugerament la seva oferta, seguint la tendència actual de les celebracions. Així, pel que fa al sector de restauració, una tercera part del total són expositors de càtering i masies rurals. I pel que fa al sector de fotografia i vídeo, també una tercera part ofereixen serveis de fotomatón, una tendència a l’alça en els últims anys».

A més dels sectors esmetats, altres presents a Tot Nuvis són agències de viatges, vestits de nuvi i núvia, música i animació, complements, servei de wedding planners, floristeries, joies, perruqueria i estètica, vehicles i protocol. Aquests comporten un 16% dels estands de la fira nupcial.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha explicat que «Tot Nuvis és una fira molt consolidada que continua tenint un alt nivell de fidelitat: el 86% dels expositors repeteixen i un 72% venen cada any. Els principals motius dels expositors per assistir a Tot Nuvis estan relacionats amb la generació d’ingressos i amb la voluntat de donar visibilitat a l’empresa». La utilitat comercial de la fira és molt elevada: un 94% d’expositors han fet contactes o han tingut visites i un 73% han fet algun pressupost. D’aquests, un 21% ha fet més de 40 pressupostos. Més de la meitat dels expositors (51%) han tancat entre 1 i 20 reserves i preveu que durant l’any següent tindrà vendes derivades de la seva participació en la fira.

Aquestes són algunes de les dades que posen de manifest la importància de la fira Tot Nuvis en la generació de negoci. És una informació extreta de l’enquesta feta per Gabinet CERES en l’edició de Tot Nuvis de l’any passat, que xifra l’impacte econòmic de Tot Nuvis, durant i després dels dies de fira, és de més de 900.000 euros.

La fira dels nuvis i celebracions ocuparà un espai de 5.000 m2 d’exposició, amb desfilades de moda nupcial i activitats com assessorament en protocol nupcial i actuacions musicals, entre d’altres. Les desfilades continuaran sent l’activitat més destacada de Tot Nuvis. Enguany, mantindran el format individual de l’any passat, amb una durada aproximada de 30 minuts i un aforament per a 150 persones. Hi participaran 9 marques presentades en les 8 desfilades previstes: Martina Sposa, Beautiful Bride, Raquel Núvies, Madonna Moda, Casa Pujol, Pujol Vilà, Sastrería Pizarro, Rami Novell i Pronovias.

L’entrada de Tot Nuvis té un preu de 5 € (4 € amb Carnet Jove).

La fira es podrà visitar el divendres, 16 de novembre, de 17 a 21 hores, i dissabte i diumenge, 17 i 18 de novembre, d’11 a 21 hores.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.