El Teatre Auditori de Salou acull una jornada de donació de sang, el proper dilluns, 28 de setembre

El Teatre Auditori de Salou acull una jornada de donació de sang, el proper dilluns, 28 de setembre

Es podrà donar sang i plasma, en horari de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h, reservant cita prèvia, de forma online, a través del web donarsang.gencat.cat/apuntat, per donar sang; o del web donarsang.gencat.cat/plasma, per donar plasma

El Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà, el proper dilluns, 28 de setembre, una nova jornada de donació de sang i de plasma, organitzada pel Banc de Sang, amb la col·laboració de l’àrea de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou. L’horari serà de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h.

Caldrà reservar cita prèvia per poder accedir-hi, a través del web donarsang.gencat.cat/apuntat, per donar sang; o del web donarsang.gencat.cat/plasma, per donar plasma.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “és a les nostres mans ajudar aquelles persones que necessiten aquestes donacions per poder millorar la seva qualitat de vida”. Així mateix, Granados ha fet una crida a la ciutadania “per demostrar la seva cara més solidària, una actitud proactiva i responsable en la situació que vivim actualment, on la salut de les persones és la nostra principal prioritat”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha explicat que “Salou programa una nova cita per a la donació de sang, perquè, diàriament, en tots els centres de salut se salven vides, gràcies a la solidaritat i a la generositat de les persones, perquè el dia de demà poden ser ells i elles els que la necessitin”. L’edila, en nom de l’àrea, ha volgut animar els salouencs i les salouenques a “venir i ser un més en aquesta altruista donació”.

Per tal de garantir la protecció i salut de les persones donants i dels professionals, caldrà seguir les següents mesures: rentar-se les mans; fer servir un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, o, en cas de ser possible, portar-lo emplenat (es pot descarregar en aquest enllaç). El personal també prendrà la temperatura als donants; i serà imprescindible portar guants i mascareta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.