El CHALLENGE X L’ALZHEIMER de Juanan Fernandez és tot un èxit

El CHALLENGE X L’ALZHEIMER de Juanan Fernandez és tot un èxit

Juanan Fernandez, ha realitzat en solitari, una mitja distància (1,9 km nadant, 90 km en bicicleta i 21 km corrent) a favor del repte solidari Challenge x l’Alzheimer

Ni el fort vent ni les onades del mar a les 8 del matí han frenat al intrèpid triatleta, Juanan Fernandez, per arrencar la prova amb el tram 2 km de natació des de la mateixa platja de Salou. Tot seguit, ha agafat la bicicleta per a completar un circuit de 90 km d’anada i tornada fins a Tarragona per l’autovia C-31B. Per a finalitzar, ha realitzat el tram de 21 km de cursa a peu que l’ha portat fins a la mateixa meta de l’habitual recorregut de CHALLENGESALOU, a la Plaça de la Comunitats Autònomes.

El Challenge x l’Alzheimer és un repte solidari que intenta promoure la sensibilització social cap a una malaltia encara desconeguda per a moltes persones, però alhora tan estesa. L’objectiu principal d’aquest repte és recaptar el màxim import possible a través de diferents accions. L’aportació anirà destinada íntegrament a la Fundación Rosa Maria Vivar per adquirir una pantalla interactiva per potenciar l’estimulació cognitiva.

El Patronat de la Fundació ha acompanyat al triatleta al llarg de la cursa per tal de donar-li el seu suport i caliu. “Juanan és un gran esportista i gran persona. Gràcies al seu esforç i la seva generositat, els usuaris del Centre Terapèutic per a l’Alzheimer podran gaudir d’una innovadora pantalla interactiva que incrementarà la qualitat de la teràpia i facilitarà el treball amb els professionals del Centre” declara la presidenta de la fundació, Margarita Oliva.

La Fundació és una organització sense ànim de lucre que va néixer de la voluntat de facilitar a les persones amb la malaltia d’Alzheimer a la demarcació de Tarragona, un centre de dia especialitzat en el tractament no farmacològic, basat en teràpies d’estimulació cognitiva, a través d’un nou espai càlid, acollidor i lluminós i amb un equipament tecnològic d’última generació.

El propòsit de Juanan era fer una donació personal d’un 1€ per a cada minut que durés la prova. Finalment, ha creuat la meta en un temps de 4 hores, 50 minuts i 6 segons. Per tant, l’aportació que farà personalment a la fundació serà de 290 euros, més la encara més valuosa aportació de donar a conèixer la fundació i el seu Centre Terapèutic per a l’Alzheimer.

Tothom pot col·laborar amb el repte Challenge x l’Alzheimer. A la recaptació final s’afegiran les aportacions d’altres persones que aportin el seu granet de sorra al repte solidari. Les persones que vulguin col·laborar o podran fer per diferents canals i fins a finals d’octubre:

  • Donació online a la página web de Mi Grano de Arena:
    • https://www.migranodearena.org/reto/challenge-for-alzheimer-s
    • • BIZUM al 609058082 – Ref.: ALZHEIMER
  • Compra d’una mascareta solidària a les següents ubicacions fins exhaurir existències:
    • Protego Seguros (C/ de l’Amargura, 38, Reus)
    • Peugeot Joaquin Oliva Tarragona (C/ Josep Maria Folch i Torres, 2, Tarragona)
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.