El TIC Sud impulsa una trobada d’ empreses tecnològiques

El Clúster TIC Catalunya Sud ha impulsat una trobada entre empreses tecnològiques i centres de formació professional en el marc de la Fira
Camins d’FP de Tarragona. La trobada – neworking tenia per objectiu identificar les necessitats de les empreses i els centres formatius, així com trobar noves vies de col·laboració per afavorir la inserció al mercat laboral dins el sector tecnològic a les comarques de Tarragona.
Durant la reunió s’ha posat sobre la taula l’actualització de currículums formatius, el reforç del coneixement i implicació de les empreses en la FP Dual i la possibilitat d’integrar-hi els bootcamps formatius de les empreses. A més, n’han sorgit propostes com que les empreses tecnològiques puguin impartir workshops de tecnologies específiques als centres. Per altra banda, s’ha detectat la clara necessitat de trobar
una fórmula que permeti vehicular de manera àgil i unificada ofertes de pràctiques i laborals de les empreses entre els centres de FP.
Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud, ha valorat molt positivament la reunió i ha destacat la importància de “conèixer de primera mà la realitat dels centres formatius perquè el Clúster pugui actuar com a pont i punt de connexió entre els instituts i les empreses i afavorir la contractació de talent del territori”.
A la reunió, celebrada en el marc de la Fira Camins d’FP de Tarragona, hi han assistit les empreses associades al TIC Sud Grup CBS Quality, Viajes Para Ti, Grupo Castilla, Merops360, Nuclio Digital School i Debug Nomad; així com responsables de l’Institut Baix Camp i Col·legi Mare Molas de Reus, l’Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona i l’Institut Jaume Huguet de Valls.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.