IX Jornades de la Comunicació de l’Hospitalet de l’Infant

L’Hospitalet de l’Infant acollirà aquest mes de maig les IX Jornades de la Comunicació, organitzades per Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la Televisió de Vandellòs.

En aquesta edició, inclouran quatre conferències a càrrec de professionals de prestigi, que compartiran amb el públic assistent les seves experiències i reflexions sobre el món de la comunicació en diferents àmbits. Totes les xerrades tindran lloc a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, a les 19 h.

Segons ha explicat la directora de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i gerent del del Patronat Municipal de Mitjans de Comunicació, Estrella Botello, aquestes jornades serviran «per celebrar el 35è aniversari de l’emissora de ràdio municipal i per oferir al veïnat el punt de vista de periodistes de primer nivell, que s’han guanyat el reconeixement de la gent per la seva vàlua professional».

Les Jornades s’inauguraran el 3 de maig amb la conferència “Davant i darrere les càmeres”, que anirà a càrrec de Carles Prats, periodista i presentador del Telenotícies de TV3. Prats ha estat enviat especial a diversos països europeus, a Pakistan durant els bombardejos i la invasió d’Afganistan. També va ser presentador del canal 3/24.

De la segona conferència, prevista el 8 de maig i titulada “L’ofici d’escoltar”, se n’ocuparà Olga Viza. Aquesta periodista va començar la seva carrera a TVE de Catalunya el 1978, on es va especialitzar en informació esportiva. Va cobrir tres mundials de futbol i sis Jocs Olímpics, entre molts altres èxits.

El 15 de maig, el periodista, creador de continguts i youtuberespecialitzat en videojocs Roc Massaguer parlarà de “Com la vida digital es converteix en real”. Masseguer té més de 900.000 seguidors i és formador en xarxes socials i líder de diversos projectes de comunicació.

L’encarregada de cloure les Jornades, el 22 de maig, serà Gessamí Caramés, amb una xerrada sobre “Les diferències entre cuinar a la tele i al restaurant”. Caramés és pastissera, barista, escriptora i presentadora de televisió des del 2017 al programa Cuines de TV3. L’any 2021 va publicar el seu primer llibre, titulat Meleta de romer.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.