El Tomb de Reus celebra l’aprovació de l’APEU

El Tomb de Reus celebra l'aprovació de l'APEU

El Tomb de Reus celebra l’aprovació de la Llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU) regalant una bossa “Un somriure és màgia” a tots els seus clients

Aprofitant l’aprovació al Parlament de Catalunya de la Llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana, més conegudes com APEU, El Tomb de Reus regalarà a partir d’aquesta tarda una bossa amb l’eslògan “Un somriure és màgia”. 

Aquest migdia, al Museu del Vermut de Reus, el president de l’entitat, Jacint Pallejà, acompanyat de membres de la junta directiva, ha celebrat l’aprovació d’una llei molt esperada per a l’entitat. Segons Pallejà aquesta llei permetrà a El Tomb de Reus oferir un millor servei als clients, alhora que millorarà els serveis com neteja i seguretat de la zona. Amb l’APEU també es valora molt l’oportunitat d’aprofundir en apostes estratègiques com són la sostenibilitat, la proximitat i la millora en la comunicació. 

Jacint Pallejà ha aprofitat per estendre la ma a tota la resta d’associacions comercials de la ciutat com la Unió de Botiguers de Reus, la Cambra de Comerç, el Gremi d’Hostaleria, el Mercat Central, el Comerç Solidari o el Pallol, per tal de treballar conjuntament en el disseny i creació de l’APEU del centre de Reus.

A banda de l’enfocament comercial, l’APEU que vol impulsar El Tomb de Reus vol comptar amb totes les entitats i organitzacions de la ciutat, ja siguin culturals, esportives o socials, per tal que la futura APEU s’associï amb la vida al carrer i la cultura que se’n deriva. En aquest sentit, Jacint Pallejà ha esmentat entitats com El Centre de Lectura, El Bravium, l’Orfeó Reusenc, els Xiquets de Reus, La Carrutxa, Els Amics de Reus i tantes altres entitats que omplen de vida i cultura els carrers del centre de la ciutat. 

Durant les properes setmanes s’iniciaran els tràmits per acabar creant la futura APEU del centre de Reus, començant per la redacció del pla estratègic a 4-5 anys vista. En aquesta fase inicial El Tomb de Reus vol iniciar contactes amb tots els agents implicats, incloses les administracions públiques. 

Durant l’acte de presentació s’ha comptat amb la presència dels regidors de l’Ajuntament de Reus Montserrat Caelles i Carles Prats, per tal de fer evident el paper protagonista que ha de tenir l’Ajuntament en tot aquest procés.

L’aprovació de la llei de les APEU arriba en un moment de molta incertesa i es veu com una gran oportunitat per canviar models i dinàmiques que han quedat desfasades, apostant per un model de comerç de proximitat, ambientalment compromès, tecnològicament al dia i socialment responsable. 

Durant la tarda de divendres, per tal de celebrar la noticia, tots els establiments d’El Tomb de Reus repartiran a la vegada una bossa de cotó especialment dissenyada per a l’ocasió. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.