El grup ‘Anem a Caminar’ organitza una sortida per Salou, per recollir fons per a La Marató de TV3

El grup ‘Anem a Caminar’ organitza una sortida per Salou, per recollir fons per a La Marató de TV3

Es realitzaran tres itineraris amb diferents distàncies, durant el matí del dissabte, 19 de desembre, amb inici a la Farmàcia del Port de Salou. També hi haurà la ‘Fila Zero’, per poder col·laborar sense haver de realitzar els itineraris

El grup ‘Anem a Caminar’, amb la col·laboració de l’àrea de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou, i del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, ha organitzat una sortida per Salou, per tal de recollir fons per a La Marató de TV3.

Es realitzaran tres itineraris amb diferents distàncies, durant el matí del dissabte, 19 de desembre, amb inici a la Farmàcia del Port. També hi haurà la ‘Fila Zero’, per poder col·laborar sense haver de realitzar els itineraris. Encara queden places lliures per poder participar-hi.

La inscripció mínima és de 5 euros, i es destinarà, íntegrament, a la Marató de TV3. Caldrà fer l’abonament al compte ES70 2100 0082 3302 0067 4087, posant al concepte l’itinerari a realitzar.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha encoratjat els salouencs i salouenques a “mostrar la nostra solidaritat i compromís, en unes dates com aquestes, i en el marc de La Marató de TV3, per tal de posar el nostre gra de sorra i aconseguir, amb el suport de tothom, una cura per a la COVID-19”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha expressat la seva satisfacció per “l’excel·lent predisposició i col·laboració amb el grup ‘Anem a Caminar’ i amb el CAR de Salou, que sempre ens permet dur a terme activitats per potenciar el benestar i la salut de la nostra ciutadania”.

Tres itineraris diferents

El primer itinerari serà d’entre 10 i 12 quilòmetres, i s’iniciarà a les 9 h. El recorregut serà el següent: Farmàcia del Port, Passeig de Jaume I, carrer  Saragossa, Autovia Tarragona –  Salou, Camí paral·lel a l’ Av. de la Pedrera, Av. Del Pla del Maset, Av. del Cap de Salou, Crta de la Costa, Carrer Punta del Cavall, Carrer de les Dunes, Platja de Cala Font, Cala Penya Tallada, Platja d’es Codolar, Platja Llarga, Platja dels Llenguadets, Platja Capellans, Platja de Llevant i Farmàcia del Port.

El segon itinerari, d’entre 8 i 9 quilòmetres, arrencarà a les 9.15 h. El recorregut serà el següent: Farmàcia del Port, Passeig de Jaume I, Platja dels Capellans, Mirador de Cala Llenguadets, Carrer Brusel·les, Carrer de Torremolinos, Av. de la Pedrera, Autovia Tarragona- Salou, Carrer Saragossa, Passeig de Jaume I i Farmàcia del Port.

Per últim, el tercer itinerari serà el més curt, d’entre 4 i 5 quilòmetres, i s’iniciarà a les 9.30 h. El camí serà el següent: Farmàcia del Port, Passeig de Jaume I, Els Pilons, Av. del Principat d’Andorra, Plaça d’ Europa, Autovia Salou – Reus, Via Roma, Carrer Barcelona i Farmàcia del Port.

Els itineraris seran de fins a 35 persones, i es formaran grups de, com a màxim, 4 persones, en funció de la convivència.

Cada recorregut comptarà amb tres persones de l’organització del grup ‘Anem a Caminar’, perfectament identificades, una d’elles al cap de la marxa; una altra al mig, per tal de controlar les cruïlles; i una tercera al final del grup; així com dues persones més, per donar suport en cas de qualsevol incidència. Al punt de partida, hi serà la treballadora social del CAR, per gestionar aquelles inscripcions d’última hora.

Els participants, en el moment de fer la seva inscripció, acceptaran, de forma obligatòria, el reglament de la prova i totes les instruccions incloses en el protocol COVID-19. Així, tots els participants i assistents hauran de fer ús de la mascareta; rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic; i mantenir la distància de seguretat entre els participants i els grups establerts. Cal dir, també, que no hi haurà cap mena d’avituallament,  durant la caminada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.