El Tomb de Reus gestiona la sol·licitud de subvencions a 53 dels seus associats

Seguint en la línia de captar tots els fons possibles per augmentar la competitivitat del sector comercial de la ciutat, des d’El Tomb de Reus, i dins del periode del segon semestre del 2023, s’han realitzat les gestions oportunes per fer arribar les sol.licituds al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.


Aquests ajuts als associats es distribueixen de la següent manera :

21 sol.licituds per establiments associats en concepte de nova obertura i reformes per un import total de 105.000 €

32 sol.licituds per establiments associats en concepte de digitalització dins de les línies dels fons Next Generation, per un import total de 550.426,60 €

S’ha donat suport també a 8 establiments de forma indirecta perquè puguin tenir accés als Fons Next Generation.


El Tomb de Reus, va informar a tots els seus associats d’aquesta oportunitat, i coneixedor de les dificultats i falta de temps dels petits empresaris per realitzar tràmits administratius, els hi ha donat el servei directe, que consisteix en la visita concertada de la responsable de gestió de l’entitat. Aquest servei tant personalitzat, adaptat als horaris d’obertura dels establiments, ha estat el que ha fet possible que els 53 establiments associats, puguin optar a aquest finançament.


Per altra banda, i pel que fa als programes a desenvolupar des de la pròpia entitat, s’han presentat 4 sol.licituds que es destinaran a accions de dinamització comercial a l’espai d’El Tomb de Reus (26.000 €), al programa de creació d’un APEU (20.000 €) i a la segona convocatòria dels fons Next Generation per digitalització (36.000 €).

Cal recordar, que en la primera convocatòria d’aquests fons Next Generation, El Tomb de Reus, va aconseguir 65.000 €, i que els projectes de formació (gratuïta pels associats) i digitalització, ja executats, es van presentar aquest mes de juliol a la Cambra de Comerç de Reus.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.