La Cambra de Comerç de Reus tanca el 2022 augmentant els seus beneficis

La Cambra de Comerç de Reus va tancar l’any 2022 amb un benefici econòmic de 55.009,95 euros. El president de la corporació, Jordi Just, detalla que “tal com es pot plasmar en els comptes de 2022, la Cambra de Reus té una fortalesa econòmica envejable que li permetrà continuar projectant les seves activitats de forma sostenible en pro d’oferir el millor servei a les empreses del territori”.

Segons argumenta l’auditoria realitzada per l’empresa Dinàmic Auditors, els ingressos de l’activitat de la corporació s’han incrementat un 12,8% respecte a l’exercici anterior. La partida de prestacions de serveis ha crescut un 41,52% mentre que en subvencions rebudes hi ha hagut un augment de l’1,50%. El de 2022, es tracta del desè exercici on no s’emeten Recursos Camerals Permanents i que, per tant, no hi ha ingressos d’aquestes partides.

Tal com detalla l’auditoria, els comptes anuals de la Cambra de Comerç de Reus expressen, en tots els aspectes significatius, una imatge fidel del patrimoni i de la bona salut financera de l’entitat en data 31 de desembre de 2022. A més, els seus resultats i fluxos d’efectius corresponents a l’exercici de 2022 donen conformitat amb el marc normatiu d’informació financera que resulta d’aplicació i, en particular, amb els principis i criteris comptables continguts en el mateix.

En aquest sentit, es manté que la Cambra de Comerç de Reus, i d’acord amb l’article 44 de la Llei 14/2022 de 27 de juny de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Catalunya, compleix amb els requisits d’autofinançament i en el compliment de l’afectació de recursos previstos en l’esmentada llei. En últim lloc, l’auditoria detalla que no s’han determinat ni existeixen riscos comptables significatius.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.