El Tomb de Reus presenta la seva oferta formativa

El Tomb de Reus presenta la seva oferta formativa

L’associació del comerç del centre de la ciutat, El Tomb de Reus, ha donat a conèixer també un nou equip tècnic per encarar el futur post-Covid

El Tomb de Reus ha anunciant els nous canvis i millores de l’entitat per ajudar als comerços de la ciutat a afrontar l’època post-COVID en una roda de premsa que ha tingut lloc al restaurant Cal Gallissà.

Tot i que El Tomb de Reus ha estat centrat darrerament en fer una APEU al centre de Reus, també “ha d’avançar en el seu dia a dia treballant per a que la situació actual es transformi en oportunitats”, tal com informen des de l’entitat. “El Tomb de Reus ha de ser un lloc al mapa, i aquest és el nostre principal objectiu”.

S’adentren en una nova etapa, doncs, on la digitalització es reflexa com una eina de suport cap al comerç físic per a que els comerços generin més oportunitats de negoci. Una de les accions que han pres és la de fer cursos formatius per ajudar a empresaris i col·laboradors a aprofitar el món digital com a tal. Aquests cursos es faran telemàticament, en grups de màxim 30 persones, i en un total de 8 sessions per grup. El temari és molt pràctic i està lligat al projecte de digitalització.

L’equip tècnic, integrat fins ara per l’Ana López i una empresa subcontractada es redissenya, i s’estructura de la següent manera:

  • Manté l’Ana Lopez com a responsable de la gestió administrativa i de les operacions.
  • Recupera a la Laura Collado, aquest cop en plantilla, que es farà càrrec de les tasques de comunicació, fins ara subcontractades, i tindrà entre altres la responsabilitat de donar suport a la digitalització dels establiments.
  • Encarrega un Pla Estratègic d’El Tomb de Reus a Olga Solans de l’empresa Icònic, que, a més a més, els assessorarà com a col·laboradora externa per tal de planificar correctament totes les nostres activitats.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.