El Gremi del Cafè té ganes de tornar a vendre cafè

El Gremi del Cafè té ganes de tornar a vendre cafè

Les empreses del Gremi del Cafè, Torradors de Catalunya, són part activa i implicada en el sector de l’hostaleria, per aquest motiu se sumem a les reclamacions del sector i demanen al Govern, que els bars i restaurants recuperin l’horari continu, com a mínim fins a les 21.30h, a partir del dilluns 1 de març

Les empreses del Gremi del Cafè, Torradors de Catalunya, son part activa i implicada en el sector de l’hostaleria, en general i en el de la restauració en particular. “El cafè forma part de la nostra gastronomia, de la nostra cultura i de les nostres tradicions. És per aquest motiu que ens sumem a totes les reivindicacions que es fan des dels sectors de l’hostaleria i la restauració, amb la finalitat de recuperar horaris d’obertura dels establiments, i de tornar a una nova normalitat, que pugui garantir la marxa dels nostres negocis, com més aviat millor”. Des del Gremi del Cafè reivindiquen que gràcies a la motivació dels professionals i d’acord amb les mesures i precaucions recomanades, la restauració és un ESPAI SEGUR.

“A causa de les regulacions per combatre la lluita de la COVID-19, la temporada serà llarga i difícil, tant per nosaltres, els torradors de cafè i els seus treballadors, com pels propietaris de cafeteries, bars i restaurants”. Volen enviar un alè carregat d’ànims i esperança a totes les persones i empreses que cada dia lluiten per fer front a les despeses, conservar els negocis i els llocs de treball i estar a punt per seguir oferint el millor servei. “Estem al costat de tots ells, del Gremi de la Restauració de Barcelona i de totes les altres organitzacions i associacions d’hostaleria i restauració del país”.

Per tots aquests motius, des del Gremi del Cafè, reclamen al Govern, que els bars i restaurants recuperin l’horari continu, com a mínim fins a les 21.30 h, a partir del dilluns 1 de març.

Desitgen formar part d’una nova normalitat en la seva feina, de poder gaudir, amb totes les precaucions necessàries, d’un cafè de proximitat als llocs habituals. Tenen ganes de poder oferir el seu millor cafè; “tenim ganes de tornar a vendre cafè”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.