El Tomb de Reus presenta oficialment el seu Marketplace

El Tomb de Reus presenta oficialment el seu Marketplace

Després de 3 mesos de feina, el Tomb de Reus ha presentat un Marketplace on es podrà reservar, encarregar i comprar a les botigues associades

El Tomb de Reus ha presentat en públic un nou Marketplace que es el fruit de 3 mesos de feina i que pretén ajudar als seus associats a afrontar els reptes de futur. La idea ja estava sobre a taula de El Tomb de Reus però la seva sortida estava prevista en el moment que el projecte de l’Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) fos una realitat.

L’acte de presentació, que va tenir lloc ahir dilluns 8 de juny, va comptar amb la presència dels regidors de l’Ajuntament de Reus Montserrat Caelles, Teresa Pallarès i Carles Prats i es va celebrar al restaurant Cal Gallisà, un dels últims restaurants en obrir les seves portes de la ciutat.

Gemma Molner, presidenta de l’entitat, va destacar “l’enorme capacitat de treball que s’ha posat al servei de El Tomb durant aquestes passades setmanes”, prioritzant moltes vegades el bé comú per sobre de situacions personals complexes. Segons Molné, El Tomb “no aposta per un model de negoci 100% on-line, contrari als principis de El Tomb, sinó que vol dotar als seus associats d’eines que complementin els canals habituals i, fins i tot, els reforcin”. L’objectiu, segons Molné, es “portar el màxim de gent possible als establiments i, per això, cal també disposar d’eines digitals que permetin millorar la comunicació amb els clients i els usuaris”.

Per la seva banda el vice-president de El Tomb de Reus, Joan Anton Montaña, va ressaltar “el caràcter amable de la nova plataforma que, a banda de la venda de productes i serveis, ofereix una àmplia gamma de serveis a cost 0, com la possibilitat de reservar taula, concertar cita prèvia amb els establiments, fer la llista de la compra,… Es tracta, en definitiva, de complementar tot allò que ja s’ofereix al carrer mantenint la filosofia del comerç de proximitat”

El Tomb de Reus on-line ofereix als seus usuaris un servei de xat on-line, missatges directes amb els establiments que en formen part, possibilitat de realitzar vídeo-trucades en hores concertades,… “Tot està pensat per posar les coses més fàcils als usuaris, per millorar la comunicació entre establiments i usuaris i per dotar els establiments associats d’eines digitals punteres que garanteixin que mai més es veuran obligats a parar totalment la seva activitat”, tal com s’explica del de El Tomb.

El Marketplace, que es pot trobar a www.eltombdereus.online, surt amb 22 establiments i més de 400 productes, però pretén arribar a molts mes establiments les properes setmanes. El Tomb de Reus, amb la voluntat de diferenciar-se d’altres propostes digitals, ha creat un perfum d’avellana amb el qual es pretén impregnar els paquets que surtin de El Tomb de Reus on-line d’una olor pròpia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.