La Biblioteca de Vila-seca viatja fins a la Roma Antiga en el seu Programa de Lectura d’Estiu

La Biblioteca de Vila-seca viatja fins a la Roma Antiga en el seu Programa de Lectura d’Estiu

La Biblioteca de Vila-seca presenta un any més el Programa de Lectura d’Estiu 2020, el qual aquest any transcorre principalment per territori de l’antiga província romana de Tàrraco

Com cada any, la Biblioteca de Vila-seca engega el Programa de Lectura d’Estiu, amb propostes especials amb activitats, jocs i propostes per apropar la biblioteca als infants i joves. Les lectures que proposa la Biblioteca estan relacionades amb la civilització de la Roma Antiga que va colonitzar les nostres terres i que va tenir una influència determinant en la nostra cultura i també de l‘Antiga Grècia. Així doncs, els participants transitaran per la ciutat romana de Tàrraco i les viles romanes de Vila-seca, a través de llibres, cinema i activitats lúdiques i culturals, i coneixeran els costums i formes de vida d’aquesta cultura que va deixar una gran empremta.

En aquesta edició, es comptarà amb els personatges de la Sila i el Plautus, que seran els joves amfitrions del Programa i que han estat creats per l’il·lustrador tarragoní Hugo Prades.

Tenint en compte l’actual situació provocada per la COVID-19, la major part d’activitats es faran en format virtual. D’altra banda, es mantindrà el servei de préstec de llibres i es facilitarà a les famílies la tria de lectures a través de la reserva de lots temàtics.

Més informació a: http://www.bibliotecavila-seca.cat/web/guest/programa-lectura-estiu

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.