El Trapezi engega la seva 25a edició amb molt bona acollida per part del públic

Aquest dimecres 12 de maig a la tarda i a les instal·lacions de Cal Massó s’ha inaugurat la 25a edició del Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya que retorna amb força fins el diumenge 16 de maig. L’obertura ha comptat amb nombroses personalitats vinculades a l’àmbit de la cultura i del circ arreu de Catalunya, com Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus; Leandro Mendoza, director artístic del Trapezi Reus; Noemí Llauradó, Presidenta de la Diputació de Tarragona; Carles Pellicer, Alcalde de l’Ajuntament de Reus i Àngels Ponsa, Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Les autoritats assistents a l’acte, que han intervingut en aquest ordre, han valorat la importància de tornar a una certa normalitat en aquesta edició i han posat de manifest que la cultura és segura i, per aquest motiu, s’ha apostat per la programació d’actes de forma presencial, com ja s’ha fet amb la programació d’actes culturals durant aquest any de pandèmia, en la mesura en què les restriccions ho han permès. Així mateix, han posat en valor que el Trapezi és el festival de referència en el món del circ i, encara més, amb la consolidació que suposa pel festival aquesta 25a edició. 

Un cop acabada la inauguració institucional, s’han celebrat els dos primers espectacles de la fira. Alba Sarraute i les Ofèlies han presentat la seva producció “Desdèmona” a les 18:30 al Teatre Bartrina, on han tingut molt bona acollida per part de tot el públic. Seguidament s’ha ofert l’espectacle “Random”, de Joel Martí & Pablo Molina, a les 20:30 a la Carpa de Mas Iglesias. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.