El Vendrell acollirà els I Jocs Populars de Catalunya

El Vendrell, seu dels I Jocs Populars de Catalunya

 

La capital del Baix Penedès serà la seu d’aquest esdeveniment amateur per a adults al setembre, en la que s’esperen més de 4.000 participants

El Vendrell ha estat la ciutat triada per a acollir els I Jocs Populars de Catalunya, un esdeveniment dirigit a persones majors de 18 anys que donin preferència a l’experiència esportiva i la pròpia vivència per damunt dels resultats esportius. La cita tindrà lloc del 21 al 23 de setembre i s’hi podrà participar en  fins a 15 disciplines esportives que van des del futbol  7 o bàsquet a d’altres com el tennis taula, el patinatge, la rítmica o la natació. Les previsions de participació d’aquest certamen s’acosten als 4.500 participants.

Els I Jocs Populars de Catalunya que es faran al Vendrell serviran per escalfar motors i alhora d’assaig per als CSIT-World Sports Games del 2019, una competició que tindrà lloc a Tortosal’any vinent i a on s’esperen prop de 10.000 participants i visitants relacionats amb aquests Jocs Mundials.

La cita vendrellenca, que tancarà les seves inscripcions el 20 de juliol, acollirà participació en futbol 7, futbol caminant, bàsquet, handbol, voleibol, mamanet, pàdel, tennis de platja, com a modalitats col·lectives, i patinatge xous, patinatge artístic, gimnàstica rítmica, ritmes i balls, petanca, tennis taula, bitlles catalanes, atletisme i natació, com a individuals. El preu de les inscripcions serà de 30 euros (25 en alguns esports col·lectius), incloent-hi un tiquet dinar per valor de 10 euros i una samarreta commemorativa.

Aquesta innovadora proposta esportiva que es presenta per tot l’àmbit català s’organitzarà en tres grups de franges d’edat: de 18 a 30 anys, de 31 a 45 anys i de 46 anys en endavant, repartint-se els inscrits en categoria masculina, femenina o mixta. Així, les persones interessades procedents de qualsevol comarca o de fora d’elles podran formalitzar la seva inscripció i gaudir d’aquest pioner esdeveniment.

L’organització al Vendrell del I Jocs Populars de Catalunya permetrà que els nombrosos esportistes amateurs catalans existents puguin prendre-hi part en una cita on és més important gaudir de l’intercanvi cultural i de les experiències entre els participants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.