El videoclip de “quan tot hagi acabat” de Gerard Aledo inicia una campanya de Parlem Telecom per impulsar anualment nous talents de la música catalana

El videoclip de “quan tot hagi acabat” de Gerard Aledo inicia una campanya de Parlem Telecom per impulsar anualment nous talents de la música catalana

L’empresa de telecomunicacions catalana ha produït el vídeo d’aquesta cançó composada en plena quarantena,
que imagina un retorn esperançador a la normalitat després de la pandèmia de Covid-19

Parlem Telecom aposta fort per la música catalana, amb la convicció que després de la crisi en el sector cultural provocada per la pandèmia cal fer més visible el talent musical jove del nostre país per tal que les seves cançons arribin al màxim número d’oients. Per aquest motiu, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya avui ha posat en marxa una ambiciosa campanya anual, que cada estiu promourà un músic emergent català amb la producció d’un videoclip que protagonitzarà la campanya de l’estiu de Parlem Telecom. Aquest 2020 s’ha triat, a mode de llançament, Quan tot hagi acabat, un tema de plena actualitat de Gerard Aledo, en el qual s’imagina, amb un to esperançador i festiu, com serà el retrobament entre amants o entre amics un cop es doni per superada la pandèmia de Covid-19 i tornin a ser possibles els viatges, els passejos, les sortides de festa o les abraçades.

Aledo, que va néixer a Sant Quirze del Vallès i que ja tenia una trajectòria prèvia al capdavant del grup Animal, va composar Quan tot hagi acabat en plena quarantena i la cançó forma part d’Obrint els ulls, el seu primer EP en solitari, que es va difondre digitalment aquest mes de maig. El tema està produït per un altre jove talent, Marc Gelabert, que es va posar en contacte amb el cantant durant el confinament després d’escoltar una primera versió acústica de Quan tot hagi acabat que Aledo havia pujat a la xarxa. De la col·laboració entre tots dos ha sorgit aquest tema, que està tenint ja una gran acollida popular a Internet i que podria esdevenir una de les melodies més escoltades d’aquest estiu a Catalunya.

El cantant, que troba que la música catalana viu actualment una etapa “molt fructífera amb multituds d’estils”, celebra que Parlem Telecom posi en marxa aquesta campanya anual, ja que ajudarà a impulsar la carrera de diversos músics i alhora “animarà a què més marques perdin la por a utilitzar la nostra llengua” en espots publicitaris.

El videoclip de Quan tot hagi acabat, que es pot veure al canal de Youtube de Parlem, s’emmarca dins del context post-quarantena actual i narra la història de quatre joves, que representen tots els desitjos que s’ha emportat el confinament. Hi ha amor, desamor, celebracions d’aniversaris i, fins i tot, un concert en directe amb amics. El to és emotiu i esperançador i convida els oients a superar les dificultats mentre ”ballen en català”, un dels lemes que defensa Parlem Telecom per tal que els estius també puguin ser viscuts en la nostra llengua.

Sobre Parlem Telecom

Parlem Telecom és una operadora de telecomunicacions catalana nascuda l’any 2014 que aposta per un tracte de proximitat amb el client amb una identitat pròpia. La companyia, presidida per Ernest Pérez-Mas, vol ser referent del sector al país i respondre a les necessitats de telefonia, Internet i televisió de ciutadania i companyies dels territoris de parla catalana. Des de 2019, i a partir de l’adquisició de Lemon Telecom, ha desenvolupat una nova línia de negoci, Parlem Empreses, amb què ofereix múltiples solucions tecnològiques innovadores a mida. El compromís amb la llengua catalana és un dels trets distintius de Parlem Telecom.

Sobre Gerard Aledo

Nascut a Sant Quirze del Vallès fa poc més de 30 anys, Gerard Aledo va irrompre en l’escena musical catalana com a líder d’Animal; un grup que va anar guanyant cada cop més adeptes, que va arribar a publicar dos àlbums, Més enllà de les paraules (Halley Records, 2016) i La melodia del foc (Halley Records, 2018) i que va firmar cançons com “Només amb tu”, “Si tot va bé” o “Fets a mida” que ja formen part cançoner popular català. La banda va posar fi a la seva trajectòria acomiadant-se dels escenaris el maig del 2019 a la sala Luz de Gas de Barcelona després de prop de 200 concerts. El tarannà festiu d’Animal dóna pas ara a una nova etapa en solitari, en la qual Aledo potencia la seva vessant més íntima i emotiva, sense renunciar al toc festiu que mostra en Quan tot hagi acabat. Aquest mes de maig ha publicat el seu primer EP, Obrint els ulls (Halley Records, 2020), i aquest juliol és el protagonista de la campanya d’estiu de Parlem Telecom.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.