Vermut Miró Gran Reserva Especial guanya el Vinari d’Or al millor Vermut per còctels 2020

Vermut Miró Gran Reserva Especial guanya el Vinari d’Or al millor Vermut per còctels 2020

La 6a edició de l’entrega de premis Vinari s’ha celebrat aquest matí a Terrassa de la mà de la directora de Vadevi, Margalida Ripoll. Entre les categories premiades es troba el Millor Vermut per fer còctels, distinció atorgada pel Club de Barmans de Catalunya, de la qual ha resultat guanyador el nou Vermut Miró Gran Reserva Especial, conjuntament amb el Vermut Blanco Cisa.

Amb el pas dels anys, i seguint sempre les fórmules originals de la família Miró, s’ha elaborat el Miró Reserva, creat mitjançant un llarg procés de maceració amb una extensa varietat d’herbes naturals. D’aquí sorgeix el nou Vermut Miró Gran Reserva Especial, creat mitjançant les anotacions que el senyor Miró guardava dels seus inicis professionals. Conservant l’essència de la fórmula original, el temps de maceració i adaptant-la als estàndards de qualitat, neix aquest nou producte que destaca per la seva intensitat, volum a boca, complexitat i caràcter.

És la primera vegada que es fa públic aquest vermut i des de l’empresa se senten orgullosos d’haver aconseguit el Gran Vinari d’Or atorgat pel Club de Barman de Catalunya: “Parlem d’un vermut que encara no es troba al mercat, però que ja compta amb aquesta distinció i que ha rebut immillorables crítiques per qui ho ha tastat”.

Nou còctel Donzell

Durant la gala s’ha fet referència a la importància i notorietat del vermut en l’elaboració de còctels. Per aquest motiu, s’ha elaborat un còctel especial per l’ocasió anomenat “Donzell”, agafant el nom de la característica planta que li dona gust i aroma al vermut. De la mà de la millor barman de Catalunya, Mariona Vilanova, els assistents a la gala van poder degustar aquest nou còctel, que consta de la següent recepta:

  • 30 ml. Vermut Miró Gran Reserva Especial
  • 25 ml. Vermut Cisa Blanco
  • 15 ml. Bonanto – Ultimate Aperitivo
  • Twist de llimona

Elaboració del Donzell:

  • Posar un parell de glaçons de gel en un got ample i afegir els ingredients.
  • Barrejar-ho tot bé i aromatitzar-ho amb un twist de llimona..
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.