Els alumnes del CNL visiten el Parc Samà

Vora 40 alumnes del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus Miquel Ventura van fer una visita al Parc Samà en el marc del programa Xalem, un programa d’activitats culturals i de coneixement de l’entorn, totes gratuïtes, per afavorir l’ús del català fora de l’aula entre les persones que l’estan aprenent.

Durant la visita, els alumnes, de totes les procedències i de tots els nivells, van fer un recorregut pel parc amb una guia. Per acabar, van gaudir d’un tast d’olis de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i també d’un tast de vermut.

El programa Xalem aposta per activitats molt variades, en diversos punts del territori del CNL, que abasta les comarques del Baix Camp i el Priorat. Aquesta visita al Parc Samà és la primera que es fa a Cambrils. L’11 de novembre també està previst un cinefòrum al cinema cambrilenc Rambla de l’Art.

Amb aquesta visita, l’espectacle de contes que va tenir lloc el 15 d’octubre i el taller de teatre i el taller de cuina, que han començat aquest mateix mes d’octubre, ja han participat en el Xalem, dissenyat com a complement als cursos de català que organitza el CNL, més de 120 persones.

Entre les activitats pendents, a més del cinefòrum al cinema Rambla de l’Art de Cambrils, hi ha una visita a Siurana, una visita teatralitzada a l’Institut Pere Mata, un joc d’escapada al Gaudí Centre o una anada al teatre Bartrina a veure l’obra La Roser amb una parella lingüística. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.