Els Balls Esportius tornen a Cambrils aquesta Setmana Santa

Després de dos anys sense poder organitzar esdeveniments d’aquests tipus per la pandèmia, aquesta Setmana Santa, el Ball Esportiu serà el protagonista al Pavelló Municipal d’Esportes de Cambrils amb motiu del CAMBRILS DANCESPORT OPEN, que retorna sota nova direcció i amb una edició totalment renovada. 

La competició de Balls Esportius a Cambrils se celebrarà del 14 al 17 d’abril de 2022 i aquest any comptarà amb moltes novetats que consolidaran el municipi de Cambrils com a seu de les competicions Internacionals del ball en tot l’estat i com una de les millors seus d’Europa en el calendari internacional. “Cambrils és seu de turisme esportiu i aquest esdeveniment el podem incloure dins d’aquesta tipologia per la quantitat de persones que arrossega de tot el món”, apunta l’Alcalde de Cambrils, Oliver Klein. 

Els darrers anys previs a la pandèmia, Cambrils va gaudir d’una competició on participaven  moltes parelles d’arreu del món que li va atorgar grans coeficients internacionals. Aquest coeficient que la Federació Internacional atorga depèn del nombre de participants, països que participin, nivell de les parelles, nombre de parelles top50 mundials que participen, etc. La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha explicat que “Cambrils te històricament els millors coeficients de les competicions estatals i amb el CAMBRILS DANCESPORT OPEN es vol tornar a repetir un GRAN coeficient WDSF a nivell europeu”. 

Aquest any comptarà amb el CAMPIONAT DEL MÓN, modalitat 10 ball en categoria Sènior 1. Es realitzarà un esdeveniment que acull 7 especialitats de caire internacional, aconseguint participació d’esportistes d’arreu del mon i consolidar-la com una dels esdeveniments esportius Top mundial en cada especialitat. 

Altres novetats són el CAMPIONAT D’ESPANYA DE CHEERLEADING i el BFG CHALLENGE SERIES WDSF de BREAKING, que portaran els millors ballarins del món d’aquesta disciplina. “Aquest any hem volgut ampliar el ventall d’especialitats de ball al campionat i obrir noves oportunitats a altres esportistes”, declara David Carrillo de Didance, organitzador de l’esdeveniment.  

També comptarem amb una prova internacional de WHEELCHAIR LATIN, especialitat del ball que es balla en cadira de Rodes. Al  2019 Cambrils va acollir la primera competició internacional de BALL COREOGRAFIC, una altra disciplina en la que hi participen molts esportistes (competició per grups) i de la qual no s’havia realitzat mai una competició internacional a España.  

També podrem gaudir del OPEN DE HIP HOP & BATALLES. Per aquest esdeveniment s’ha contactat amb les escoles de ball per tal d’acollir a les escoles de la zona i la província, que sobretot treballen aquesta especialitat, aconseguint que la ciutat de Cambrils, no solament acolli l’esdeveniment, si no que també hi participin els seus ciutadans. 

Tot i que encara no estan tancades les inscripcions, fins al dia d’avui ja s’han inscrit prop de 1000 esportistes de 30 països diferents; que seran avaluats per 30 jutges provinents d’arreu del mon. 

L’esdeveniment podrà seguir-se en streaming per televisió a LA LIGA SPORTS. Podeu consultar tota la informació a https://cambrilsdancesport.com i a les xarxes socials. 

El CAMBRILS DANCESPORT OPEN és un esdeveniment organitzat i produït per Didance gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme. 

Les entrades es podran comprar a les taquilles a l’entrada del pavelló d’esports (majors de 12 anys 15€, nens de 0 a 6 anys gratis, nens de 6 a 12 anys 8€ i Jubilats 10€). Hi haurà un pack especial de 3 dies a 35€ (majors de 12), 18€ nens de 6 a 12 anys i 25€ per jubilats. 

El CAMBRILS DANCESPORT OPEN és un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra en el municipi i atreu a milers de persones entre participants, jutges i públic que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca “Cambrils” tant a nivell nacional com a internacional. 

També cal agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu) i la World Dance Sport Federation, així com la col·laboració dels diferents sponsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible en un any tan complicat com aquest. 

PROGRAMA

Dijous 14 d’abril 

– CAMPIONAT DE ESPAÑA DE CHEEERLEADING 

– OPEN HIP HOP CAMBRILS Grups i batalles  

Divendres 15 d’abril 

– CAMPIONAT DE ESPAÑA DE SELECCIONS AUTONOMIQUES  

– INTERNATIONAL WDSF OPEN CHOREOGRAPHIC LATIN DANCE 

– RISING STAR STANDARD 

– WDSF OPENS 

– I TROFEU COSTA DAURADA 

– INTERNATIONAL WHEELCHAIR LATIN 

– OPEN JUNIOR 2 10 DANCES 

– OPEN JUNIOR 1 8 DANCES 

– OPEN JUVENIL 6 DANCES 

Dissabte 16 d’abril 

 – BFG  BREAKING FOR GOLD challenge series WDSF 

– WORLD CHAMPIONSHIP TEN DANCES SENIOR 1 

– INTERNATIONAL OPEN WDSF LATIN 

– WDSF OPENS 

– IV TROFEU CAMBRILS 

Diumenge 17 d’abril 

– INTERNATIONAL OPEN WDSF STANDARD 

– RISING STAR LATIN 

– WDSF OPENS 

– IV TROFEU CAMBRILS 

COMPETICIONS

– BFG challenge series WDSF  

– WORLD CHAMPIONSHIP TEN DANCES SENIOR 1 

– INTERNATIONAL OPEN WDSF LATIN 

– INTERNATIONAL OPEN WDSF STANDARD 

– CAMPIONAT DE ESPAÑA DE SELECCIONS AUTONOMIQUES  

– CAMPIONAT DE ESPAÑA DE CHEEERLEADING 

– INTERNATIONAL WDSF OPEN  

– CHOREOGRAPHIC LATIN DANCE (Totes les categories)  

– OPEN HIP HOP CAMBRILS 

– RISING STAR STANDARD/LATIN 

– WDSF OPEN TEN DANCES 

– WSDF OPEN YOUTH LATIN I STANDARD 

– WSDF OPEN U21 LATIN I STANDARD 

– WSDF OPEN JUNIOR 2 LATIN I STANDARD 

– WSDF OPEN JUNIOR 1 LATIN I STANDARD 

 – WSDF OPEN SENIOR 1 LATIN I STANDARD  

– WSDF OPEN SENIOR 2 LATIN I STANDARD  

– WSDF OPEN SENIOR 3 LATIN I STANDARD  

– WSDF OPEN SENIOR 4 STANDARD 

– INTERNATIONAL OPEN SENIOR 4 LATIN 

– INTERNATIONAL OPEN SENIOR 5 STANDARD 

– INTERNATIONAL OPEN JUVENIL 1 LATIN/STANDARD  

– OPEN JUNIOR 2 10 DANCES 

– OPEN JUNIOR 1 8 DANCES 

– OPEN JUVENIL 6 DANCES 

– IV TROFEU CAMBRILS 

– I TROFEU COSTA DAURADA 

– INTERNATIONAL WHEELCHAIR LATIN 

PAÏSOS PARTICIPANTS

Romania, Dinamarca, Eslovènia, Alemanya, Letònia, Itàlia, Anglaterra, Portugal, Vietnam, Japó, Austràlia, Holanda, Lituània, Estònia, Hongria, França, Israel, Colòmbia, Veneçuela, Estats Units, Àustria, Bèlgica, Canadà, República Txeca, Finlàndia i Espanya. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.