Una trentena d’actes farceixen el programa de la Diada de Sant Jordi a Vila-seca

Vila-seca escalfa motors per la Diada de Sant Jordi 2022 que, enguany, compta entre els seus actes, amb 11 presentacions de llibres i un complet programa d’actes que s’iniciarà el proper dijous 24 de març i s’allargarà fins a l’11 de maig.

Les presentacions de llibres, totes al Castell de Vila-seca, donaran el tret de sortida als actes de la Diada. La programació de les presentacions és la següent:

 • Dijous 24 de març a les 19.00 h: “El susurro de la vida” de Sara Prieto, a càrrec d’Iván Garrido.
 • Dilluns 28 de març a les 19.00 h: “La Mar de Tarragona” de Jaume Folch, a càrrec d’Anton Ballvé.
 • Diumenge 3 d’abril a les 11.00 h: “Benvolguda” d’Empar Moliner, a càrrec de la seva autora.
 • Dimecres 6 d’abril a les 19.00 h: “Fora de joc a Montserrat” de Màrius Serra, a càrrec d’Oriol Comas i l’autor.
 • Dijous 7 d’abril a les 19.00 h: “El ojo de la reina” de Jaume Salvadó, a càrrec de Manuela Moya.
 • Dilluns 11 d’abril a les 19.00 h: “Els Pinós-Fenollet als segles XIV i XV”, de Marc Llamas, a càrrec de Coral Cuadrada, Josep Ureña i Montse Garriga.
 • Dimecres 13 d’abril a les 19.00 h: “La prova d’Holanda. Memòries catalanes de Joan Kies” de Josep Llop, a càrrec de Joan Maria Pujals.
 • Dimarts 19 d’abril a les 19.00 h: “Fugida pel camí dels Morts” de Josep Gironès, a càrrec de Josep Poblet.
 • Dimecres 20 d’abril a les 19.00 h i al Jardí del Castell: “Som uns pringats” d’Empar Fernàndez, a càrrec de l’autora. Presentació acompanyada del concert de Lobster Tribe.
 • Dissabte 23 d’abril a les 11.45 h: “L’osset lila” conte infantil de Carmen Bueno.
 • Dissabte 23 d’abril a les 19.00 h: “Vila-seca desapareguda” de Maria Estradé i Montse Garriga, a càrrec de David Melero.

D’altra banda, i com cada any per la Diada de Sant Jordi, Vila-seca gaudirà de l’Efímera Art al Carrer, amb la col·laboració de les escoles d’art i disseny de Tarragona i de Reus de la Diputació de Tarragona. Enguany, com a novetat, s’incorpora el projecte “Joieria efímera, cadena de paraules”, amb una exposició de joieria contemporània amb llibres i tres conferències que tindran lloc al Castell.

Com és tradicional, les parades de llibres i roses hi seran durant tot el dia al Jardí del Castell, on també hi haurà la projecció de la cantata de totes les escoles de Vila-seca i la festa popular a càrrec de la Colla Gegantera i Grallers de Vila-seca, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i una ballada de sardanes a les 12.30 h. A la tarda, la festa popular serà protagonitzada pels Xiquets de Vila-seca a partir de les 18.30 h.

Cal destacar, a més, que la Biblioteca de Vila-seca iniciarà les seves activitats en el marc de la Diada de Sant Jordi el dimecres 20 d’abril, i les finalitzarà el dia 30.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.