Els Bombers de Reus, reconeguts com a ‘Imprescindible de l’Any 2016’

El programador cultural Isaac Albesa s’enduu el Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ de Vermuts Miró.

Els Bombers de Reus han estat escollits com l’Imprescindible de l’Any 2016. La ciutadania, a través dels vots emesos als Mercats de Reus i a www.elsimprescindibles-canalreustv.cat, s’ha decantat per aquest cos de seguretat que té més de 150 anys de vida. En una gala que s’ha fet al Teatre Fortuny amb la presència de 800 persones, els Bombers s’han endut el màxim reconeixement a mans de la presidenta del Consell d’Administració de Canal Reus TV, Rosa Rueda, i la directora general de Vermuts Miró, Remei Prats. Per altra banda, el Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ atorgat per Vermuts Miró, que han lliurat Les Artistes Locals, ha estat per al periodista i programador cultural Isaac Albesa.

Exhibició artística al Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny, un altre cop ple a vessar, ha estat testimoni d’una gala, presentada pel periodista Xavier Graset i que ha estat tota una exhibició d’arts escèniques. A l’escenari s’hi han vist actuacions que han meravellat el públic de principi a fi. El colofó final ha estat un grup de 100 músics que pertanyen a diferents bandes de Reus i el Baix Camp i que han interpretat “Seven Nation Army” dels White Stripes. Un altre dels atractius de la nit l’ha protagonitzat la vocalista del trio After Dark Ruth Enguita, que ha fet una versió de la coneguda ‘Walking On Sunshine”. En la gala també hi han actuat els que sempre són fidels: les Artistes Locals amb un musical de petit format i comèdia, i el Bravium Teatre que s’ha afegit a la festa amb un esquetx centrat en l’actualitat de la ciutat i la comarca. Les sorpreses, però, no s’han acabat aquí i els treballadors de Canal Reus TV també han demostrat dots artístiques. El responsable dels esports, Adrià Morte, ha sorprès a tothom amb un espectacle de circ en el qual ha sostingut quatre cadires sobre la barbeta. Els dos presentadors del Notícies, Ariadna Escoda i Jaume Vich, han ballat un número de swing al costat d’Elizabeth López i amb l’acompanyament dels ballarins de l’Escola de Ball Bàsic. El presentador del programa ‘Avui Cambrils’ i ‘Mont-roig al Dia’, Jonatán Soriano, ha fet una exhibició de bateria per interpretar la cançó ‘Clocks’ de Coldplay després d’un divertit esquetx amb Marc Andreu i Fran Ramírez. L’acte ha començat amb un photocall conduït per la presentadora del programa ‘Avui per Demà’, Sílvia Sagalà, que també ha lliurat un dels premis de la nit.

Un cos de seguretat i un programador cultural incessants

Nascut fa més de 150 anys, el cos dels Bombers de Reus ha estat sempre ben valorat per la ciutadania. Amb una dotació de 58 agents, la ciutat té un dels Parcs de Bombers més importants de Catalunya, que dóna servei al conjunt del Baix Camp. Per la seva banda, Vermuts Miró ha guardonat amb el Premi Especial “Etiqueta Negra” el programador cultural Isaac Albesa. Albesa és el dinamitzador del Centre d’Art Cal Massó i l’impulsor d’activitats a Reus com el festival Accents, i a la comarca, és un dels motor de la Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.