Els comerços de la Unió de Botiguers de Reus treballen per una campanya de rebaixes segura

Els comerços de la Unió de Botiguers de Reus treballen per una campanya de rebaixes segura

Els establiments enceten una campanya marcada per les restriccions d’horaris i reforçant les mesures de seguretat als establiments

Els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Reus han reprès l’activitat aquest dijous encetant l’habitual campanya de rebaixes posterior a les festes de Nadal. Enguany, la campanya arriba especialment marcada per les restriccions de mobilitat a nivell municipal i el tancament del comerç no essencial durant el cap de setmana. Tot i les limitacions, es manté l’activitat reforçant el compliment de les mesures de seguretat als establiments.

En la mateixa línia dels darrers mesos, el comerç de proximitat manté actius els diferents canals de contacte amb els usuaris per tal de facilitar al màxim el servei, ja sigui a la botiga física o a través de la venda en línia. Cada comerç disposa d’eines pròpies i esmerça esforços per seguir obrint portes, oferir un millor servei i ajudar a esponjar el flux de gent al carrer i als establiments; contribuint així a una major seguretat a l’hora de realitzar les compres d’aquesta campanya de rebaixes.

Des de la Unió de Botiguers de Reus confien, una vegada més, en la resposta positiva de la ciutadania i mantenen el seu compromís de treballar per ajudar al sector comercial a seguir amb l’activitat en aquests moments difícils i que requereixen un esforç col·lectiu.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.