Els Diumenges al Teatre de Cambrils

Els Diumenges al Teatre de Cambrils

Els Diumenges al Teatre de Cambrils tornen amb una programació de quatre espectacles variats que ompliran el Teatre del Casal Parroquial de titelles, música, emocions, circ, aventures i moltes rialles. El cicle de teatre familiar, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport de La Teca Teatre, comença de forma inusual el mes de març, ja que la Covid-19 no va permetre iniciar la programació al gener com era habitual.

7 de març – Daltabaix Cia Matito Titelles Matito viu enfeinat en no fer res. Un dia emprèn un viatge per buscar la seva amiga que ha desaparegut. No sabem què passarà, però segur que ho capgirarà tot del daltabaix.

21 de març – Italino Grand Hotel Companyia d’espectacles La Tal Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l’últim soterrani de l’Italino Grand Hotel hi ha la bugaderia. Allí ens espera un personatge solitari que us vol conèixer.

11 d’abril – El monstre de colors Tutatis-Transeduca Adaptació teatral d’ “El Monstre de Colors” d’Anna Llenas. Un viatge al món de les emocions.

25 d’abril – Mr- Alret Moi Jordana Cia de Circ Mr Alret, comediant, malabarista, manipulador d’objectes, equilibrista i acordionista de professió. És un personatge excèntric que ens transportarà al seu univers de màgia, humor i fantasia. Totes les funcions són a les 17.30 h al Teatre del Casal Parroquial, plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils.

Venda d’entrades: www.entradium.com El preu de l’entrada serà de 4 euros.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.