Els Follets de Nadal arriben a Reus per repartir els programes de la campanya Reus és Nadal 2020

Els Follets de Nadal arriben a Reus per repartir els programes de la campanya Reus és Nadal 2020

Els Follets de Nadal han arribat aquesta tarda a Reus des de les 17:00 h. Són uns personatges que formen part de l’imaginari col·lectiu català i que han estat repartint el programa amb les activitats de la campanya Reus és Nadal 2020, una edició que enguany s’ha fet en format de diari. 

Aquests Follets de Nadal sortiran de dijous a dissabtes, des de les 17:00 h fins a les 20:00 h, i els diumenges i festius d’obertura comercial també sortiran al carrer des de les 11:00 h a les 14:00 h. L’encàrrec dels Follets de Nadal s’ha fet a la companyia Produccions LuckyLucke i sortiran fins al dia 3 de gener.

10.000 exemplars del programa

Des de l’Agència Reus Promoció de la regidoria de Promoció de Ciutat s’ha coordinat el programa d’activitats de la campanya de Nadal, del qual se n’ha fet un tiratge de 10.000 exemplars. 

Una de les novetats és que incorpora el joc de les 7 diferències amb la imatge de Nadal i una sopa de lletres on buscar els noms de 10 edificis modernistes de la Ruta del Modernisme de Reus. Totes les persones que encertin el joc i presentin la butlleta al Gaudí Centre, abans del 5 de gener, podran participar al sorteig de 15 pacs de productes gastronòmics de Reus. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.