La plaça del Mercadal acull una nova edició del Mercat de Nadal

La plaça del Mercadal acull una nova edició del Mercat de Nadal

El Mercat de Nadal de Reus obre a partir d’aquest dijous dia 3 de desembre les portes un any més a la plaça del Mercadal. Ateses les mesures sanitàries i per tal de complir amb les recomanacions de distanciament social arran de la pandèmia de la COVID19, enguany hi haurà un total de 15 estands, que es podran visitar fins al 20 de desembre. L’horari d’obertura ser&agra ve; de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 21:00 h. A més, els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre s’obrirà també al migdia.

Al Mercat de Nadal s’hi poden comprar arbres, tions, figures de pessebre i altres guarniments de Nadal, així com també torrons. 

Mesures COVID

Atesa la situació d’emergència sanitària, en aquesta edició s’han tingut en compte diferents aspectes per tal de complir amb les mesures de seguretat:

– Compliment de les mesures generals pel que fa a la neteja i desinfecció d’espais, neteja de mans i utilització de mascareta (per part dels organitzadors, els participants i els compradors). 

– Compliment de les mesures específiques per manternir la distància entre la gent de 1,5 metres, tenint en comtpe que, com a màxim hi ha d’haver una persona per cada 2,5 metres quadrats. 

– Reducció del nombre d’estands d’un 35%, passant de 22 a 15 estands.

– Ampliació de l’espai dels visitants amb més separació entre els estands en relació amb altres edicions. 

– Limitació de l’aforament al 30% del màxim permès.

També hi haurà un espai per a l’entrada i un per a la sortida pensat per tal de controlar l’aforament. En l’espai de l’entrada s’informarà de les normes de seguretat als visitants, i s’indicarà un sentit únic de circulació per fer més fluida la mobilitat i evitar la concentració de les persones. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.