Els Premis Cambra reconeixen els èxits de 34 empreses de la demarcació cameral

cambra de reus 2019

Els cinc premis comarcals, principal novetat d’una edició que ha tingut com a eixos vertebradors la sostenibilitat, la responsabilitat social i la innovació tecnològica

Els Premis Cambra 2019 han reconegut aquest vespre 34 casos d’èxit de les comarques de la demarcació cameral de Reus: el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. A les empreses premiades, de sectors tan diversos com la indústria,
l’agroalimentari, el comerç, el turisme o les TIC, se’ls reconeixen el seu creixement, l’aposta per l’I+D i per la internacionalització, la trajectòria i, molt especialment, els valors. Sota l’eslògan ‘Sostenibilitat i Futur’, la cerimònia l’han presidit el president de la Generalitat, Quim Torra; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just; la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza; i el director d’Institucions de CaixaBank, Joaquim Macià.

A banda dels premis habituals, aquesta edició ha incorporat 5 premis atorgats per cadascun dels Consells Comarcals de l’àrea de la Cambra, una sensibilitat cap al territori que és una de les línies mestres de la nova etapa de l’ens cameral que va començar el passat mes de maig. També s’han lliurat 3 premis concedits per tres empreses a altres empreses. Per acabar s’han lliurat els Premis d’Honor, una categoria que ha girat a l’entorn dels valors: a l’empresari Xavier Martínez, pel projecte turístic de la Casa Navàs; a la Fundació Rosa Maria Vivar, pel centre de tractaments no farmacològics per a malalts d’Alzheimer; i al Monestir de Poblet, pel programa de sostenibilitat energètica i ambiental ‘Cosmos Poblet’.

Com ha estat habitual en els últims anys, els Premis Cambra han reconegut també 6 treballs periodístics per la seva aportació en la divulgació del desenvolupament empresarial de les nostres comarques o en la denúncia dels dèficits d’infraestructures i altres factors de competitivitat que perjudiquen el creixement de les empreses del territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.