En marxa les V Jornades Gastronòmiques del Romesco de Tarragona

Tarragona

27 restaurants de la ciutat de Tarragona oferiran menús i cassoletes amb el romesco com a protagonista de l’1 al 18 d’octubre

La presentació ha comptat amb l’assistència de la Sra. Cinta Pastó, Presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona; del Sr. Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat, del Sr Adolf Allegue, representant de Bodegas Pinord i dels representants dels restaurants participants a les V Jornades Gastronòmiques del Romesco.

Cinta Pastó, Presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, ha obert l’acte de presentació de les Jornades que s’han celebrat aquest matí a la Rambla Nova de Tarragona, i ha volgut posar de relleu la importància que té per la ciutat la dinamització del sector de la restauració amb esdeveniments com aquest.

Així doncs, de l’1 al 18 d’octubre, 27 establiments de la ciutat, des de la Part Alta fins al Serrallo, passant per l’Eixample,  serviran menús i cassoletes amb el romesco com a protagonista, acompanyats de vins del Celler Pinord.

Els restaurants participants són: Restaurant Sol Ric, Restaurant Sol Ric Alta Taverna, Restaurant Cócula, Fòrum, La Sardineta, Restaurant La Morada, Mos, La Xarxa, Restaurant l’Arrosseria, El Pòsit del Serrallo, Restaurant La CucaFera, Casa Balcells, Restaurante El Paseo, Restaurant Nàutic Tarragona, De Vins, Mas Rosselló, Barhaus, Kraken, Octopusy, Ancora del Serrallo, Ancora del Port, Restaurant Bar Tabularium, Sentits, Bar Negresco, La Pepita, Maria Castaña, Bar Restaurant El Manjar.

Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat, ha volgut remarcar que “des de l’Associació, després de les Jornades de l’Arròs Mariner i del Gastrodelirium, seguim apostant per promoure el sector a la ciutat, a través de l’organització de Jornades com aquestes que ens ajuden a recuperar-nos i tirar endavant”

Aquest nou esdeveniment gastronòmic, com comenta Escribano “és per l’associació i per la ciutat una oportunitat per reactivar l’activitat als bars i restaurants de Tarragona, per promoure el consum de proximitat durant tot l’any i per posar de  relleu la qualitat gastronòmica dels restaurants i bars associats”.

A la pàgina webaeht.es/jornades-gastronomiques/tarragona-romesco  s’hi poden consultar els menús i cassoletes que ofereixen els restaurants, tots ells maridats amb vins de les Bodegues Pinord. Els menús oscilen entre els 20€ i els 40€ i les cassoletes tenen un preu comú de 5€.

Alfons Allague, representant de Pinord, ha volgut posar de relleu “l’empenta i motivació per tirar endavant jornades tant necessàries”. I ha afegit “és un honor col·laborar-hi perquè són moments de recolzar-nos uns als altres”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.