Entrega de Premis Circuit Camp de Tarragona 2017

Entrega de Premis Circuit Camp de Tarragona 2017

El passat dissabte 2 de desembre, ales instal·lacions de Mas Sedó, va tenir lloc el lliurament de premis de la 2a edició del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona 2017.

A les 19h, i en una sala plena a vessar, va començar l’acte de lliurament. Després de guardonar les entitats i empreses col·laboradores d’enguany es van entregar els premis del Circuit Express i Classic.

L’Express guardona els 2 líders: masculí i femenina (que han disputat totes les proves), 3 absoluts i el 1r classificatde cada categoria (júnior, sub23, sènior, veterà i màster) tant masculins com femenines.

El Clàssic atorga premis als 2 líders: masculí i femenina (que han disputat totes les proves) igual que en el Circuit Express; als 5 absoluts i als 3 primers de cada categoria (júnior, sub23, sènior, veterà i màster) tant masculins com femenines.

També van tenir premi els 5 primers equips classificats i als 93finishers del Circuit 2017 tant Classic, una jaqueta,com Express, una armilla (Participants a totes les curses). Amb un total de 146 premis.

Després del lliurament de premis, a les 21 h, en el menjador es va dur a terme el Sopar de Gala i la Festa Final de Temporada.

L’acte va ser tot un èxit i des del Comitè agraeixen a tots els participants la seva assistència i esperen poder comptar amb ells en la propera edició.

(http://www.circuitcamptgn.cat)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.