Epocauto commemorarà el centenari de la I Copa d’Automobilisme de Reus

firaReus acull els dies 9 i 10 de març la tradicional fira de vehicles clàssics, que s’ha convertit en certamen de referència del sector

La 19a edició d’Epocauto assegura la presència de vehicles d’un mínim de cent anys d’antiguitat, la qual cosa es convertirà en un atractiu més per als visitants. Epocauto acollirà també un espai destacat en el qual el Biela Club commemorarà el centenari de la I Copa d’Automobilisme Ciutat Reus, prova pionera a la ciutat, que es va celebrar el 1919 i de la qual no hi ha gaires dades disponibles. Aquest estand albergarà diferents models antics coetanis de la prova, és a dir, del 1919 i de la dècada del 1920. A més, es decorarà amb cartells de la cursa i diversos elements informatius, alhora que es divulgarà la celebració d’un ral·li commemoratiu.

El certamen ocuparà una superfície de 6.300 m2, als quals s’ha de sumar una zona exterior de gairebé 4.000 m2 com aparcament reservat a clàssics i concentracions i que també podrà ser visitat pel públic.

Les entrades tindran un preu de 6 euros i aquells visitants que vinguin a la fira amb el seu vehicle clàssic tindran un descompte de 3 euros. Amb la nova normativa actual es consideren vehicles clàssics els que tenen més de 30 anys. També tindran aquest descompte els visitants que participin a les concentracions previstes. Els menors de 10 anys podran accedir al recinte de forma gratuïta. L’horari firal serà dissabte, de 10 a 20 hores i diumenge de 10 a 15 hores.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.