La Fundació Privada Reddis premia els millors treballs de recerca de Batxillerat i els millors treballs de projecte de Formació Professional del Baix Camp

L’import global ha estat de 7.500€ per un total de 9 premis

Amb aquests guardons la Fundació premia l’excel·lència i encoratja als
alumnes a seguir avançant en l’àmbit de la recerca com a forma d’enriquiment personal i professional

La Fundació Privada Reddis va lliurar, ahir al vespre, els Premis de Recerca de Batxillerat, que enguany arriben a la vuitena edició, i els Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional (quarta edició) que han realitzat els alumnes dels instituts de la nostra comarca.

Aquests premis s’organitzen amb l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació a l’ensenyament secundari post obligatori i de donar un impuls a la Formació Professional.

Per al curs 2017-2018, la Fundació ha concedit un total de 9 Premis per un import global de 7.500€: 6 Premis de Recerca als alumnes de Batxillerat, per un import de 5.000€, i 3 Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional, per un import de 2.500€.

El jurat, presidit pel Sr. Jesús González (en representació del Departament d’Ensenyament) i format per la Sra. Montserrat Jové (en representació de la Universitat Rovira i Virgili), la Sra. Maria Teresa Piquer (en representació de la Fundació Privada Reddis), el Sr. Josep Lluís Calabuig (en representació dels directors/es dels centres de secundària del Baix Camp) i el Sr. Josep Andreu (en representació de la Fundació Privada Reddis, secretari), ha establert els següents premis:

PREMIS ALS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT (6ena edició):

Àmbit Científic – Tecnològic

• 1r. Premi (1.200€): Seqüenciació del gen de l’acondroplàsia. Per Maria Gil Sancho, de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant.
• 2on. Premi (800€): Energia Solar. Per Marc Vernet, de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus.
• 3er. Premi (500€): Construcció d’un aerogenerador. Per Lluís Salvat, de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus.

Àmbit d’Humanitats, Ciències Socials i Art

• 1r. Premi (1.200€): Com es crea una empresa. Per Joel Medina, de l’Institut Josep Tapiró de Reus
• 2on. Premi (800€): Com dues gotes d’aigua. Per Carla i Ruth Domínguez Anguera, de L’Institut Gabriel Ferrater de Reus.
• 3er. Premi (500€): La ciencia ficció d’avui és la tecnologia de demà? Per Joana Espuny de la Calle, de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp

El jurat dels Premis de Formació Professional presidit pel Sr. Josep Lluís Torres (en representació del Departament d’Ensenyament) i format per la Sra. Maria Teresa Sorrosal (en representació de la Universitat Rovira i Virgili), el Sr. Joan Figueras (en representació dels centres de secundària del Baix Camp), el Sr. Valero Camps (en representació de la Fundació Privada Reddis) i el Sr. Josep Andreu (en representació de la Fundació Privada Reddis, secretari), ha establert els següents premis:

PREMIS ALS TREBALLS DE PROJECTE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL (2a.
edició):

• 1r. Premi (1.200€): Rotecoin. Per Julià Navarrete i Adrià Ardila , de l’Institut
Baix Camp de Reus
• 2on. Premi (800€): Camping Nicte. Per Joana Buetos, de l’Institut Escola
d’Hoteleria i Turisme de Cambrils
• 3er. Premi (500€): Creació i obertura d’una clínica dental. Per Hasnae
Kassemy, Núria Jiménez i Paula López, de l’Institut Baix Camp de Reus

Els alumnes seleccionats van exposar els seus treballs de recerca fa unes setmanes davant del Jurat dels Premis. Els guanyadors es van fer públics ahir al vespre en un acte de lliurement presidit pel president de la Fundació Privada Reddis, Sr. Miquel Benabarre, pel Sr. Jean-Marc Segarra la directora dels Serveis Territorials, el president del jurat dels Premis de Recerca, Sr. Jesús González, el president del jurat dels Premis de Formació Professional, Sr. Josep Lluís Torres, i va comptar amb la presència dels pares i familiars de tots els alumnes becats.

La Fundació Privada Reddis vol remarcar la qualitat dels treballs premiats i
encoratja als alumnes a seguir avançant en l’àmbit de la recerca com a forma
d’enriquiment personal i professional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.