Es reobren els parcs i zones de jocs infantils davant la millora del risc de rebrot a Reus

Es reobren els parcs i zones de jocs infantils davant la millora del risc de rebrot a Reus

Davant la tendència positiva de la situació epidemiològica, l’Ajuntament de Reus ha revisat algunes restriccions i ha decidit reobrir parcs i zones de joc infantils, entre altres espais

El Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus s’ha reunit aquest dimarts 1 de setembre per analitzar l’evolució de l’epidèmia a la ciutat i fer un seguiment de les mesures adoptades; i ha acordat revisar algunes de les disposicions preses en l’àmbit municipal, d’acord a la tendència a la millora de la situació epidemiológica i del risc de rebrot a la ciutat.

En aquest sentit, el comitè ha acordat reobrir els parcs municipals, les zones de jocs infantils, i les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure. Igualment, també s’ha acordat ampliar l’aforament del servei de bus urbà del 33% actual al 50%.

Donat que el risc de rebrot continua sent alt a Reus, es mantenen vigents fins a la data inicialment prevista (7 de setembre) les mesures següents:

  • Tancament dels equipaments esportius municipals.
  • Limitar l’aforament dels espais dels serveis funeraris al 33%.
  • Ajornar la programació d’activitats turístiques, culturals i lúdiques organitzades per l’Ajuntament de Reus.
  • Reforç de la desinfecció de la via pública en el conjunt de la ciutat.

Continuen vigents, també, les mesures incloses en la resolució del departament de Salut publicades el passat 22 d’agost.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.