Les escoles Pompeu Fabra i Eduard Toda de Reus s’enduen els Premis Frias

Les escoles Pompeu Fabra i Eduard Toda de Reus s’enduen els Premis Frias

L’import global ha estat de 1.500€: 500€ per a cada treball presentat

Amb aquests premis la Fundació s’ha unit a la commemoració dels cent anys de la creació de l’Institut de Puericultura de Reus, per l’eminent metge Alexandre Frias i Roig, amb la voluntat d’ incentivar i despertar el pensament científic i crític cap als alumnes

La Fundació Privada Reddis va lliurar, ahir al vespre, els Premis Frias als millors treballs que han realitzat els alumnes de les escoles de Reus sobre la figura de l’eminent metge Alexandre Frias Roig.

L’acte va començar amb la conferència de la Biòloga i Nutricionista Eugènia Vilella sobre els drets dels infants, que ens va explicar la seva experiència a Moçambic. I en acabar, els membres del Jurat dels Premis Frias van fer el lliurament dels guardons.

Els guanyadors van ser els alumnes de 4rt de primària de l’Escola Pompeu Fabra i els alumnes de 3r i 4rt de l’escola Eduard Toda de Reus. Cada premi ha estat valorat en 500€, i la Fundació Privada Reddis ha repartit un total de 1.500€. Ambdues escoles han agraït la convocatòria d’aquests premis a la Fundació Reddis i han destacat la sensibilitat de la institució pel món de l’educació i per totes les actuacions tan concretes que fa cap a les escoles de Reus. A més, han destacat el fet d’haver tingut l’oportunitat de posar davant dels alumnes un model que els calia molt: “la nostra ciutat i el nostre país necessiten gent com el Dr. Frias”, comentava una de les mestres de l’Eduard Toda.

La temàtica dels treballs presentats havia de fer referència a la figura del doctor Frias, a les múltiples vessants de la seva trajectòria: científica, filosòfica, social, drets dels infants, hàbits saludables d’alimentació, moment històric de principis del segle passat, en allò que fes referència a la pediatria.

Les escoles Pompeu Fabra i Eduard Toda de Reus s’enduen els Premis FriasD’aquesta manera la Fundació s’ha unit a la commemoració dels cent anys de la creació de l’Institut de Puericultura de Reus, per l’eminent metge Alexandre Frias i Roig adreçats als alumnes dels centres d’ensenyament de la ciutat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.