La gira “Hijos de la Ópera” s’inicia al Teatre Fortuny el 13 de desembre

La gira

El Teatre Fortuny estrena el 13 de desembre el concert de lírica “Hijos de la Ópera” amb Monsterrat Martí (filla de Monsterrat Caballé), Cecília Lavilla (filla de Teresa Berganza) i Plácido Domingo Jr. (fill de Plácido Domingo) en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. Una producció a càrrec de Corso Iniciativas, empresa especialitzada en esdeveníments lírics d’alt nivell.

El repartiment inclou també artistes com la soprano Amanecer Sierra i el baríton Luis Santana, acompanyats al piano per Antonio López, els quals oferiran un tomb des del repertori líric, als musicals, els boleros i la sarsuela. Aprofitant la proximitat amb les dates nadalenques, oferiran també peces del repertori nadalenc.

Tres referents del món de l’òpera presenten aquest espectacle que s’estrena al Teatre Fortuny de Reus, pel lligam del director artístic de Corso Iniciativas, el tenor reusenc Carles Ivan Borràs, amb aquest teatre i els seus artistes. Posteriorment el muntatge viatjarà a Barcelona per començar una gira que els portarà a diverses ciutats del món.

La presentació d’aquest concert s’ha realitzat aquest dimarts al Teatre Fortuny i hi han participat Carles Ivan Borràs i el director general de Corso Iniciativas, Gerard Casas. També hi han participat la comissària de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017, Montserrat Grau, i el gerent del Consorci del Teatre Fortuny, Josep Margalef.

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a uns preus de 48, 28 i 15 euros a la taquilla del teatre de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (pl. de Prim, 4) o bé al web www.teatrefortuny.cat. També els dies d’actuació a la taquilla una hora abans de començar l’espectacle.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.