‘Escric el teu nom’ de Lluís Aragonès i Joana-Alba Cercós

Lluís Aragonès (Riudoms, 1961) i Joana-Alba Cercós (Lleida, 1972) presenten el seu nou llibre ‘Escric el teu nom’, d’Arola Editors. Emmarcat en el gènere de novel·la, el llibre explica una història que és una lectura-homenatge al poema ‘Llibertat’, de Paul Éluard. De fet, els títols i cadascun dels capítols contenen referències als versos d’Éluard.

A la vegada, la novel·la també vol ser un homenatge a les generacions que ens precedeixen, i a les persones que han lluitat i lluiten per la llibertat. ‘Escric el teu nom’ parla de passat, present i futur, en un cercle que abraça 50 anys, en un entorn que és proper als autors (Lleida, Riudoms i Barcelona). En concret, comprèn des de l’any 1967 (just abans del Maig del 68) fins a l’1 d’octubre de 2017.

Tot plegat ocorre des d’un moment precís i únic: la coneixença de la Mercè i el Gabriel en un trajecte en tren,  un fet que demostra com un instant pot canviar tota una vida.

‘Escric el teu nom’ es presentarà en diversos indrets del territori català. El dia 14 de març es farà al Centre de Lectura de Reus, el divendres 22 de març al CERAP de Riudoms, el divendres 5 d’abril a l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida, el dijous 11 d’abril al Centre Cultural de Cambrils i el dimarts 21 de maig a l’Ateneu Barcelonès de Barcelona. També és previst que el llibre es presenti a Tarragona, en un lloc i dia que es concretarà properament.

Es tracta del segon llibre que escriuen conjuntament LLuís Aragonès i Joana-Alba Cercós, després de la publicació d”Escriu-me aviat’.

Sobre els autors

Joana-Alba Cercós, natural de Lleida, és llicenciada en Filologia catalana amb un màster en Literatura en l’Era Digital. Apassionada de la literatura, és una membre activa de diverses associacions com l’Ateneu Popular de Ponent o el Centre Comarcal Lleidatà, entre d’altres, on ha organitzat sessions literàries, grups de lectura i rutes guiades per difondre el plaer de llegir.

Lluís Aragonès, natural de Riudoms, té vocació pels àmbits de l’humanisme, la política i l’empresa. Llicenciat en Humanitats, ha representat el partit d’ERC en diferents institucions (Ajuntament, Consell Comarcal, Diputació i Senat) i ha estat membre de la seva direcció nacional. És col·laborador habitual mitjans de comunicació i ha participat en diversos llibres de caràcter col·lectiu com ‘Sis mans per a set pecats’ o ‘Escriu-me aviat’ i és autor d”El Cant de les Primaveres Lliures’.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.