Exhaurida la segona tanda d’invitacions pel campament dels Reis d’Orient

Exhaurida la segona tanda d’invitacions pel campament dels Reis d’Orient

La segona tanda d’invitacions per assistir al campament dels Reis d’Orient que s’instal·larà al parc de Sant Jordi de Reus s’ha esgotat després que aquest dijous, 17 de desembre a les 14:00h, s’obrís de nou el termini de sol·licitud telemàtica d’entrades. Davant l’èxit que la convocatòria inicial va tenir entre la ciutadania, l’Ajuntament de Reus va ampliar la programació de visites també als dies 28, 29, 30 i 31 de desembre per doblar el número de places, però tot i així s’han esgotat ràpidament. 

La voluntat de l’Ajuntament ha estat que Ses Majestats puguin tenir una llarga estada a la ciutat, amb el màxim de dies i amplitud d’horari possibles, però la situació epidemiològica dificulta la proposta d’alternatives ja que la prioritat absoluta és la salut i seguretat de les persones. Tot i així, l’Ajuntament valorarà les diferents opcions possibles per adaptar el Campament segons les instruccions del PROCICAT.

La programació de visites inclou els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 10:00 a 21:00 i el dia 31 de desembre, de 10:00 a 19:00h. Les visites es faran en grups de 6 persones; atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya.

Les activitats organitzades amb motiu de l’arribada dels Reis d’Orient, així com la resta d’activitats anunciades que formen part del calendari festiu tradicional de Nadal, estan subjectes a l’evolució de la pandèmia i a les mesures de contenció que es puguin decretar. En tot cas, la voluntat és continuar programant activitats culturals amb totes les mesures de seguretat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.