El polilleuger vinculat a l’escola Joan Rebull obrirà al gener la convocatòria per a la petició d’usos

El polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull obrirà al gener la convocatòria per a la petició d'usos

El polilleuger vinculat a  l’escola Joan Rebull obrirà al gener la convocatòria per a la petició d’usos, en paral·lel a la finalització de les obres de construcció, que es troben en la recta final. L’obra de construcció del polilleuger vinculat a l’escola Joan Rebull, a l’avinguda Onze de Setembre, ha finalitzat la fase de tancaments perime trals i soleres i es troba immers en la fase d’acabats interiors, fusteria i instal·lacions, per afrontar la segona quinzena de gener la instal·lació del paviment i material esportiu. Reus Esport i Lleure SA preveu que el polilleuger estigui plenament operatiu al llarg del primer trimestre de 2021.

Reus Esport i Lleure SA va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l’equipament per un import de 1.210.321,99 euros. El polilleuger tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22×44 metres, que també serà apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins.

L’empresa municipal d’esports treballa en el calendari d’inici d’activitats coincidint amb la Setmana Santa, per aquest motiu es procedirà durant el primer trimestre de 2021 a la convocatòria per a la petició d’usos dels diferents col·lectius i entitats que vulguin ser usuaris de la instal·lació. Ja s’han rebut peticions informals, tant de centres educatius com d’entitats esportives, si bé aquestes s’hauran de concretar a la convocatòria oficial de Reus Esport i Lleure SA.

La parada del sector de la construcció, i de diferents fabricants de materials de construcció en diferents fases, a conseqüència de la pandèmia, sumat a les afectacions climatològiques de la tardor de 2019 i inicis de 2020, van obligar a reprogramar l’obra.

Reus disposarà amb l’entrada en funcionament d’aquesta instal·lació de quatre polilleugers vinculats a les escoles Alberich i Casas,  Ciutat de Reus, Cèlia Artiga i Joan Rebull.

Aquests equipaments tenen l’objectiu de respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d’educació física com a les activitats extraescolars esportives, com a l´ús social per part de d’entitats esportives, veïnals i activitats d’esport per tothom en diverses franges horàries.

En aquesta línia  de construir equipaments esportius de proximitat i d’acostar la pràctica esportiva a tot tipus de col·lectius, recollida al PAM, s’emmarca també la futura construcció del Parc del Lliscament, dels Parcs de Cal·listènia o dels parcs amb aparells de gimnàstica a la via pública. Totes aquestes,  instal·lacions en espais de la via pública que junt al projecte de les Rutes Reus, xarxa d’itineraris de salut i paisatge que recorren camins i espais urbans de la ciutat, permeten una versatilitat d’usos esportius per a tots els públics.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.