Èxit de les TOTE BAGS x L’ALZHEIMER

Aquesta iniciativa promoguda per la Galeria Anquins es va iniciar com una campanya solidària de Nadal, la qual ha consistit en apropar l’art d’una manera original a la societat i amb la finalitat de recaptar fons a favor de la Fundació Rosa M. Vivar.
Per aquesta campanya, artistes de la galeria, de manera altruista, van pintar a mà bosses de roba (tote bags). Cada bossa, en si mateixa, ha esdevingut una petita gran obra d’art solidària que ens pot acompanyar al nostre dia a dia de manera molt pràctica o també, es pot convertir en un quadre tradicional, emmarcant-la.
La recaptació ha resultat tot un èxit per un import de 2.400 euros que la Fundació destinarà a projectes per a l’Alzheimer i la salut cognitiva, en el seu afany de difondre la necessitat de prevenció des de la infantesa i al llarg de tota la vida.
Margarita Oliva, presidenta de la Fundació “Agraïm a ANQUINS l’impuls d’aquesta iniciativa solidària que ens ha sorprès amb una recaptació per sobre de les nostres expectatives i que ben segur, contribuiran a la realització dels projectes de la Fundació.”
Una vegada iniciada la campanya, s’hi han sumat més bosses dels mateixos artistes engrescats per la iniciativa i també nous artistes que han volgut aportar la seva generositat a través de la pintura. En aquest sentit, la galeria incorpora un nou col·laborador, migranodearena.org, per tal d’ampliar l’àmbit de difusió de la campanya i continuar oferint les TOTE BAG X L’ALZHEIMER com a petites obres d’art solidàries a l’abast d’un públic més ampli.
Pepa Quinteiro, directora de la Galeria ANQUINS “la campanya solidària continua activa amb lesnoves bosses, les quals es poden adquirir igualment al nostre web www.anquins.com.”
La Fundació emetrà de totes les aportacions que ho desitgin un certificat per deduir fins al 75% de la donació, la qual cosa resulta molt interessant.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.