La Confraria La Verònica s’amplia amb una nova formació musical, Clau de Volta Ministrils

La Confraria la Verònica de Reus ha presentat al Jardí de la Casa Rull els principals actes que organitzen al voltant de la Setmana Santa 2022, per un costat, la nova formació musical Clau de Volta Ministrils; per un altre costat, l’exposició al públic del pas de la confraria a la històrica Casa March del Carrer Sant Joan, i finalment, la commemoració del 30+1 aniversari de l’Agrupació Musical La Verònica de Reus. La presentació dels actes ha anat a càrrec d’Aleix Vall, president de la Confraria, i altres membres de l’entitat, amb l’acompanyament del regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, i de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó.

La Clau de Volta Ministrils, un grup format per sis joves de a ciutat i músics de professió, es presentarà oficialment el dia 25 de març al Saló Noble del Palau Bofarull, en un concert que començarà a les 19:30 h. 

Pel que fa a l’exposició al públic del pas de la Confraria, es podrà visitar durant el dia de Divendres Sant, el 15 d’abril, des de les 9:30 h fins a les 19:00 h, a la Casa March, al carrer de Sant Joan número 13. Tradicionalment aquest espai acollia aquesta exposició del pas, però actualment fa més de 50 anys de la darrera vegada que hi va ser. 

El darrer acte que s’ha destacat de tots els que du a terme la Confraria durant la Setmana Santa ha estat la celebració de l’aniversari de l’Agrupació Musical La Verònica. Per a aquesta commemoració s’ha preparat una exposició que s’inaugurarà el dia 12 de març a la planta inferior del Centre Comercial El Palloll. Estarà oberta fins al 18 d’abril. 

La Confraria la Verònica ha aprofitat també per presentar el cartell de l’entitat, que continua la línia de treball iniciada l’any passat amb el títol “La Verònica del segle XXI” i que enguany ha escollit com a lema “Omplim els carrers d’esperança”. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.