Èxit de Tot Nuvis

La fira Tot Nuvis tanca portes amb una gran acollida per part de visitants i expositors, després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia. Aquest cap de setmana les instal·lacions de firaReus han tingut una gran afluència de visitants, els quals han mostrat interès per tots els sectors representats: restauració, fotografia i vídeo, vestits de núvia i nuvi, agències de viatge, joieria, invitacions i detalls de boda, llistes de noces, revistes del sector, organització i ornamentació de cerimònies i espectacles, floristes, centres d’estètica i perruqueria, cotxes de lloguer i disc jockeys.

Una setantena d’expositors vinculats a tot el necessari per a preparar una boda o celebració han ofert els seus productes i serveis a un públic interessat a organitzar el seu casament o celebració. Com a tendència, l’oferta dels expositors és cada cop més personalitzada i busca adequar-se al 100% a les necessitats i preferències dels potencials clients.

Pel que fa a les activitats, Tot Nuvis ha ofert un programa amb espectacles musicals, màgia i exhibicions de ball nupcial, entre d’altres. Una part important d’aquesta activitat ha estat ubicada a la plaça central de la fira. L’objectiu de tot plegat, en paraules de la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha estat “promoure una fira més centrada en l’experiència dels visitants, per tal que puguin decidir millor com volen que sigui la seva celebració, i mantenir la fira dels nuvis com una eina de màrqueting eficient pels nostres expositors”.

L’any 2022 ha estat un any en què l’activitat nupcial s’ha reprès amb força i s’espera que l’any vinent continuï amb la mateixa tònica. Gran part dels expositors tenen pràcticament complert l’any 2023 i treballen ja en esdeveniments per al 2024.

Cal recordar que, per tal de donar suport al sector nupcial i de celebracions, l’entrada a la fira ha estat gratuïta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.