‘Expo Pop! Cine & TV’ a La Fira CC

Els personatges més icònics del cinema i la televisió aterren en La Fira Centre Comercial representats en els ninots de vinil que imiten en forma a una persona o personatge, coneguts com Funko Pop. Aquesta divertida exposició arriba a Reus a partir del 23 d’octubre i se situarà en la planta segona del Centre Comercial. 

Aquesta mostra, d’accés lliure en horari d’obertura de La Fira, reuneix més de 300 ninots Funko de col·lecció que recreen el món del cinema i les sèries de televisió més famoses. En cada vitrina, diferents diorames i creacions representen pel·lícules i sèries per a tots els públics. Harry Potter, Star Wars, Pirates del Carib, o el mític Indiana Jones, són algunes de les sagues cinematogràfiques representades pels característics ninots que triomfen entre els més joves (i no tan joves). 

Cal destacar que l’entusiasme per aquests ninots va més enllà d’un capritx. L’empresa estatunidenca, només en 2021, va obtenir uns beneficis de més de mil milions de dòlars, gràcies a les més de 1.000 llicències actives amb més de 200 proveïdors de contingut com Disney o Netflix, segons dades aportades per Funko. Amb l’atractiu de representar als personatges favorits de nens i adults, tant personatges de ficció com celebrities com Freddie Mercury, John Lennon o Elvis Presley entre altres, aquesta exposició busca atrapar a tota la família.

La mostra “Expo POP!” en La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, estarà disponible del 23 d’octubre fins al 23 de novembre i se situarà en la Planta Segona per a garantir l’accés lliure en horari comercial.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.