Exposició col·lectiva ‘Artistes de Cambrils’

Un total de 54 artistes de Cambrils exposaran les seves obres la Sala Àgora de l’Ajuntament de  Cambrils. La 41a edició d’aquesta mostra col·lectiva s’inaugurarà aquest divendres, 27 de juny, a les 20 hores, i es podrà visitar fins el 8 de juliol.  

L’exposició té una llarga trajectòria i s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat. La iniciativa, que pretén ser una plataforma per projectar l’obra d’artistes locals, recull una gran varietat de disciplines artístiques com la pintura, la fotografia, la ceràmica, el dibuix, l’escultura o la il·lustració. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, de km0,  facilitar l’espai on poder-les difondre i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils.  

Aquesta 41a edició de la mostra és especial perquè dona la benvinguda a 13 artistes que hi exposen per primera vegada i alhora es converteix en un petit homenatge i reconeixement a 3 artistes que han finat recentment i hi participen a títol pòstum. Com és habitual, destaca la participació any rere any de dos col·lectius cambrilencs: el Taller Fang i Mar i l’alumnat del Taller d’Ort. 

Els i les artistes participants són Abril Vilà, Agustín Vázquez, Alberto Insa, Ana Rios, Ana Vilallonga, Ana Guarner, Ana Ma Morera, Belen Domingo, Carla de Haas,  Christine Picazo, Claudia Hartung, Concepción Pallarés,  Cori Tàrrec, Dafne Jorba, Daviu, Dera Wells, Dolores Laorden, Dolors Castells, Dolors Ortuño, Elena Negru, Francesc Marcó, Francia Torres, Joan Mulet, Xavier Mulet, Gina Sandúa, Javier Estera, Javier Gálvez, Jesús Gómez, Jon Telleria, Josep Safont, Josep A. Lidón,   Linda Eatenton, Ma Lluïsa Recasens, Lourdes Navarrete, Lucía Perera, M. Núria Forcano, Asunción Grifoll, Manuela Monedero,  Maria Dolores Samaniego, Marta Fàbregas, Montserrat Recasens, Nuri Mariné, Nuria Pons, Pepo Argilaguet, Queralt Osorio,  Rosa Mata, Rosa Ma Vilella, Roser Coma, Saturino Martí, Sebastià Merino, Víctor Abel Baiges, Xavi Castellnou, Yolanda Zuinaga i Xikify.  

D’altra banda, aquesta setmana també obre portes l’exposició de les alumnes del taller de pintura de l’Associació Dones Amunt a l’Espai El Pati del Centre Cultural (carrer Sant Plàcid 18-20), en el marc de la programació de les XXXIV Jornades Culturals de l’entitat 

L’exposició de Dones Amunt s’inaugurarà dijous, 26 de maig, a les 20 hores, i estarà oberta fins el 23 de juny de dilluns a divendres en horari de 9 a 21 hores. La mostra, que recull els treballs realitzats durant el cursos 2020-2022, és el resultat de l’esforç per aprendre i evolucionar i de la gran creativitat de les alumnes participants.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.