Exposició dels Superherois de Marvel a La Fira Centre Comercial

Els amants de Marvel tenen una ocasió única per veure de prop els seus superherois preferits a La Fira Centre Comercial. A través d’un nou concepte, l’exposició d’aquest món tan especial permetrà als visitants tenir davant personatges com el Capità Amèrica, Hulk, Iron Man i Spiderman, convertits en figures de grans dimensions, d’entre 2 i 2,80 metres de altura, amb els quals es podran fotografiar a diferents photocalls.

A més, l’exposició comptarà amb un espai que presenta a menor escala altres superherois tan populars com Thor, She Hulk, Thanos, Antman, Capitana Marvel, Gwen Stacy, Octopus, HawkEye o la figura de Busto, acompanyats d’unes fitxes explicatives a les que se’n detallen els poders i les capacitats.

Una altra activitat inclosa en aquesta mostra de l’univers Marvel serà el taller infantil que es realitzarà els dissabtes 29 d’octubre, 5 de novembre i 12 de novembre a la planta -1, on els nens i nenes podran dibuixar els superherois favorits i maquillar-se com ells. .

D’aquesta manera, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, posarà a l’abast dels visitants una de les millors col·leccions privades de l’univers Superheroi de Marvel.

La mostra s’ubicarà a la planta segona de la Fira del 26 d’octubre al 15 de novembre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.