Exposició d’escultures de Martí Rom

L’exposició de Martí Rom comprèn onze peces ubicades al Passeig Jaume I, i quatre més, a la Torre Vella de Salou.
L’exposició de Martí Rom comprèn onze peces ubicades al Passeig Jaume I, i quatre més, a la Torre Vella de Salou.

Salou

El Passeig Jaume I de Salou i la Torre Vella acullen, des del passat divendres, dia 23 de juliol, una mostra d’escultures de l’artista Martí Rom, en el marc de les activitats programades dins l’Agenda d’Estiu 2021. L’exposició, que es podrà visitar fins el 30 de setembre, la conformen un total de 15 escultures de gran format, quatre de les quals es troben situades al jardí de la Torre Vella.

Cal dir que aquestes obres, amb formes misterioses, estan realitzades amb diversos materials, essent el ferro, el més comú. Algunes, fan referència a guerrers dels somnis, a una mitologia creada per l’artista, inspirada en l’antiga Grècia. Entre els guerrers, hi ha un cap principal, la dona i el fill. Es tracta dels guardians dels somnis de la nit, que no es poden afagar, guardar ni robar. Tanmateix, la darrera peça és un au molt gran, rapinyaire, que intenta usurpar els somnis de la gent, dins de l’evolució de la vida d’una persona.

L’exposició va ser inaugurada per l’alcalde, Pere Granados, el qual va tenir l’oportunitat de visitar-la acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; del propi artista-escultor, Martí Rom; de l’arquitecte i galerista Antoni Pinyol, i de diversos regidors de Govern de l’Ajuntament. Cal destacar que l’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Serveis Culturals, treballa, des de fa temps, en donar a conèixer a la població l’univers de les arts plàstiques, especialment, a través de les exposicions que es realitzen, al llarg de tot l’any, a la Torre Vella.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.