Una exposició mostra al Palau de la Diputació els Sentiments i colors de les aquarel·les de Josep Cebrián

Fins al 23 d’abril es poden veure les obres del pintor tarragoní, que acumula treballs i reconeixements al llarg d’una dilatada carrera

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull fins al 23 d’abril l’exposició Sentiments i colors, un recull d’obres del pintor tarragoní Jospe Cebrián, amb una dilatada trajectòria i un destacat bagatge artístic on sobresurten les seves aquarel·les amb temes paisatgístics.

Cebrian5Els colors i la transparència prenen el protagonisme a les obres de Cebrián, que segons paraules del mateix autor “són fruit d’una constant dedicació i de la meva forma de veure la pintura”. L’observació directa i detinguda del paisatge es tradueix en una modificació constant del concepte d’art, influenciat pel moment i les circumstàncies en què té lloc la mirada de l’artista.

Cebrián, format a l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, va desenvolupar el seu enginy creatiu sota el mestratge del professor Ramon Carreté i Lluís M. Saumells director, en aquell moment del centre, en un temps que l’artista defineix com “a molt ric i d’una gran activitat creativa a la ciutat”. L’autor ha protagonitzat més d’una trentena d’exposicions, ha estat guardonat en sis certàmens de pintura i ha participat en una dotzena de simposis estatals i internacionals.

L’exposició Sentiments i colors es podrà visitar al Palau de la Diputació amb aquesthorari: de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores; dissabtes, de 9 a 13 hores i de 17 a 21 hores; i festius, d’11 a 14 hores.

Cebrian1

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.