Èxit de participació en la 6a Plantada Popular al riu Francolí

Més de 700 persones van participar el matí del dissabte 25 de març  en la 6a Plantada Popular al riu Francolí, organitzada conjuntament per Fundación Repsol i Associació Aurora. Els objectius de la Plantada, més enllà de la millora de l’estat ecològic del riu, engloben la integració social ilaboral de persones en risc d’exclusió social. Aquest any s’han plantat 1.250 plantes, de 6 espècies diferents d’arbustos.

La sisena edició d’aquesta activitat organitzada, un any més, per Fundación Repsol i l’Associació Aurora, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, ha reunit aquest matí més de 700 voluntaris al riu Francolí de Tarragona.

La Plantada d’aquest any s’ha celebrat al marge dret del riu (al costat del pont de Santa Tecla), apropant-se així, als barris de ponent de la ciutat. En aquesta edició, s’ha comptat amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona. Per facilitar l’accés dels participants a la zona, s’ha instal·lat una passarel·la de vianants per poder creuar el riu.

unnamed (1)En aquesta edició, a més de plantar al marge dret del riu, també s’ha reforçat el terreny on es van dur a terme les plantacions l’any passat. Els centenars de participants han plantat 1.250 plantes, de 6 espècies diferents d’arbustos.

Els objectius d’aquesta iniciativa són integrar socialment i laboral, persones enrisc d’exclusió social, així com millorar l’estat ecològic del riu Francolí al seu pas pel municipi de Tarragona i fomentar el voluntariat ambiental a la ciutat.

ELS ORGANITZADORS

Fundación Repsol manté un compromís amb la millora de qualitat de vida de les persones, tot actuant per aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural. Per això desenvolupa accions i projectes que impulsen l’energia de les persones, l’energia social.

L’Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitatla integració social i laboral de persones afectades per malalties mentals, així com el suport i l’atenció dels seus familiars. Entre les diferents activitats que desenvolupa Aurora, destaca l’execució de projectes de recuperació d’espais fluvials.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.